Uafgjort og alle var tilfredse

Kim Sandal og John Mikkelsen fik en værdig afsked, da 1125 tilskuere så Team Tvis Holstebro score 1 point mod Århus GF.

Men frygtede det var én af de dage, hvor spillerne bare ville have overstået de 60 minutter, da ÅGF efter 20 minutter førte 4-9. Men så fik publikum og trænerstaben banket energi i hjemmeholdet, der kom fint tilbage med 10-11 ved pausen. I anden halvleg kom de hårdt kæmpende ÅGF’ere foran 13-16, men så viste John Mikkelsen formatet med flotte indspil til Ahle og Nøddesbo, der kvitterede med scoringer. Kampen bølgede nu frem og tilbage, holdene var kun et mål fra hinanden resten af kampen, og det var derfor retfærdigt med et slutfacit på 26-26. Det var ÅGF’erne jublende glade for, mens dragerne havde bestået deres svendestykke med sejren i Bjerringbro. Med det ene point siger John Mikkelsen og KIm Sandal farvel. De blev hyldet inden kampen og lavede henholdsvis 3 og 2 kasser i dag. Med det ene point er Team Tvis Holstebro sikker på mindst en 8. plads i ligaen (ligesom sidste sæson), mens ÅGF er sikret mindst en livgivende 10. plads.