Pølsemix i Smilets By

For TTH’s damer havde sejrens sødme en bismag af friture, løg og karryketchup da de torsdag sikrede sig billet til pokalturneringens final-4 med den mindst mulige sejr over Aarhus United. Sejren i Smilets By og pladsen i pokalsemifinalen blev nemlig fejret med pølsemix til hele holdet inden turen gik vestpå. For som den uofficielle tekst til Zombie Nations teknoklassiker Kernkraft 400 lyder: “Vi skal på grillen – vi skal på grillen og vi skal ha’ pølsemix!” Læs videre “Pølsemix i Smilets By”

Team Tvis Holstebro – Viborg HK 24-27 (13-12)

Som to-strenget klub er der to muligheder for succes. Desværre fik pigerne ikke revanche over Viborg HK og må med et 24-27 nederlag erkende, at det ikke bliver til to pokaltitler i år. Uanset en fremragende start og Silje Solberg med høje procenter i målet var det ikke nok. Læs videre “Team Tvis Holstebro – Viborg HK 24-27 (13-12)”

Silkeborg-Voel KFUM – Team Tvis Holstebro 16-33 (8-20)

Ovenpå en frygtelig uge i sidste uge kom der tirsdag aften en mindre oprejsning i Silkeborg. Der var reelt aldrig tvivl om resultatet, da TTH før hjemmeholdet scorede deres første mål havde scoret fire og fået et hvil ved at hjemmeholdet tog en timeout. Samme dag som Lærke Møller har ramt bunden med en operation i det ødelagte knæ, rejste TTH’s damer sig på hendes vegne. TTH er dermed i semifinalen ved Santander Cuppen. Læs videre “Silkeborg-Voel KFUM – Team Tvis Holstebro 16-33 (8-20)”