Team Tvis Holstebro – Ribe-Esbjerg HH 30-24 (16-15)

Det var med en vis nervøsitet, at man så frem til aftenens kamp mod Ribe-Esbjerg. TTH havde i de seneste kampe haft problemer med særligt forsvarsspillet, og REHH var vågnet op med et brag i den seneste kamp mod Skjern, som de tørrede gulv med i en sejr på 13 mål efter en ellers sløj start på sæsonen. Imidlertid viste bønderne fra stalden klassen og vandt sikkert 30-24 efter en god indsats over hele linjen. Særligt iøjnefaldende var Sebastian Frandsen, der efter et par bløde kampe, leverede 12 redninger og en redningsprocent på hele 48.

Sejren bringer TTH tilbage på tredjepladsen i ligaen, der tegner meget lige. Efter de seneste kampes nedsmeltning i Bjerringbro og Skjern er der nu rigtig mange hold med i kampen om slutspilspladserne. Mens Aalborg og GOG er stukket af i toppen, så er der aktuelt kun fem point mellem TTH på tredjepladsen og KIF på 11. pladsen.

Læs videre “Team Tvis Holstebro – Ribe-Esbjerg HH 30-24 (16-15)”

Møgtur til Mors

Det bliver ikke en gentagelse af Final 4 i denne omgang. Team Tvis Holstebro tabte den afgørende kvartfinale til Søren Hansens gamle trupper fra Mors-Thy, der viste godt angrebsspil. De 10 dages spillepause havde således ikke gjort noget godt for Team Tvis Holstebros forsvarsspil, der kom til kort i den foretrukne 6-0 variant. Tempoet manglede i fødderne og tacklingerne kom for ofte for sent. Heller ikke målmændene havde en heldig dag. Det blev kun til 7 redninger i alt, og særligt på fløjskudene var indsatsen ikke prangende. Sporadiske forsøg med et 5-1 forsvar kunne ikke vende kampen, der var domineret af hjemmeholdet fra midten af første halvleg frem til slutfløjtet. Mors-Thy førte således 18-16 ved pausen og vandt 35-31. I angrebsspillet og kontraspillet dominerede Magnus Bramming, der er blevet sin skade kvit, som så mange gange før, mens det kun var Aaron Mensing blandt bagspillerne, der for alvor var en trussel. Heldigvis ved vi, at holdet har et stort potentiale og kan spille meget bedre end i dag. Der skal nok vente sejre rundt om hjørnet.

Efter exit i Europacuppen og pokalturneringen kan TTH nu koncentrere sig 100% om ligaen, hvor der venter 16 kampe i grundspillet, der gerne skulle resultere i en plads i slutspillet. Helst med point med i rygsækken. Dette arbejde begynder i morgen, når spillerne møder ind til træning. Mon ikke der skal bruges en del tid på forsvars- og målmandsspillet?

Kampen i tal.

Læs videre “Møgtur til Mors”

Team Tvis Holstebro – TMS Ringsted 32-32 (16-17)

TTH er i øjeblikket i en mindre spillemæssig krise, særligt i forsvaret. Et skadesplaget hjemmehold måtte således nøjes med et point hjemme mod bundproppen fra Ringsted, der scorede på frikast efter tid. Målscoreren var Morten Jensen, der lavede hele 14 mål for sjællænderne. Hos TTH gjorde Emil Jensen og Jesper Munk sig bemærket med henholdsvis 4 og 6 mål.

Kampen i tal.

Læs videre “Team Tvis Holstebro – TMS Ringsted 32-32 (16-17)”

Skjern Håndbold – Team Tvis Holstebro 37-31 (24-14)

15.10.20 Herreligaens 8. spillerunde:
Skjern Håndbold – Team Tvis Holstebro 37-31 (24-14)

SH:
Redninger: Robin Haug 27 % (9/33), Svend Rughave 22% (2/9).
Mållscorere: Anders Eggert 10 (6), Eivind Tangen 9, Jonas Tidemand 5, René Rasmussen 5, Elvar Jónsson 3, Jonathan Stenbäcken 2, Jesper Konradsson 2, Oliver Juhl 1.

TTH:
Redninger: Rickard Frisk 31% (9/29), Sebastian Frandsen 12% (2/17).
Målscorere: Kay Smits 12 (4), Johan Meklenborg 4, Tobias Bay 4, Christoffer Cichosz 3, Aaron Mensing 2, Allan Damgaard 2, Jeppe Hauskov 2, Odinn Rikhardsson 1, Emil Jensen 1.

Udvisninger: SH 5, TTH 5.

Tilskuere: 400 (coronarestriktioner).