Om Flammen

Flammen er en uafhængig hjemmeside om håndboldligaklubben Team Tvis Holstebro. Formålet med Flammen er

  • at bringe nyheder om klubben fra en kritisk og (k)ærlig vinkel.
  • at fungere som et samlingspunkt for tilhængere af Team Tvis Holstebro.
  • at bevare historien om Team Tvis Holstebro, Tvis KFUM og De Rød-Hvide Bønder.

Udover at være en hjemmeside er Flammen også en uofficiel fanfraktion. Alle store klubber har jo både officielle fans, uofficielle fans og hooligans – vi er den midterste kategori.

Som en uafhængig hjemmeside og fraktion værner Flammen om klubbens ånd. I 2013 to Flammen f.eks. initiativ til Bevar Team Tvis Holstebro, da klubbens bestyrelse ønskede at ændre klubbens navn hen over hovedet på græsrødderne. Det gjorde bestyrelsen så alligevel i 2016, og det gør stadig ondt.

Flammens redaktion

Flammen drives og skrives af en redaktion af mere eller mindre aktive skribenter. Redaktionen kan kontaktes via kontaktformularen.

Titel Navn Initialer
Redaktør Thomas Hjermitslev TH
Åndelig leder, Ex-P. Hans Henrik Hjermitslev HHH
Skribent & Social Media Ninja Mathias M. Kristensen MMK
Skribent emeritus Anders Lund AL
Skribent emeritus Jonas R. Jensen JRJ
Gæstereporter Martin B. Andersen MBA
Grundlægger Tommy Kikkenborg THK

Hjemmesidens historie

Første udgave af Flammens hjemmeside, designet af Tommy Kikkenborg og inspireret af datidens FCK-hjemmeside.
Første udgave af Flammens hjemmeside, designet af Tommy Kikkenborg og inspireret af datidens FCK-hjemmeside.

Flammens hjemmeside har gennem årene eksisteret i fem forskellige udgaver på tre forskellige adresser – flammen.com, flammen.nu og flammen.dk.

  1. Tommy Kikkenborg kodede og designede v. 1, som åbnede på flammen.com, i 2001. Ikke længe efter åbningen flyttede siden til flammen.nu, da en fejl hos domæneudbyderen gjorde at flammen.com blev hugget af en domænehaj.
  2. Thomas Hjermitslev stod i 2003 bag v. 2, som var et komplet redesign, der bl.a. føjede et debatforum til. I 2004 blev debatforummet skiftet ud med et nyt, der lå på Flammens egen server.
  3. I 2006 fik Flammen en ansigtsløftning og blev til v. 3. Det nye design var lysere og mere minimalistisk.
  4. I 2010 åbnede Flammen v. 4 på adressen flammen.dk. Denne udgave var et komplet brud med de tidligere udgaver. Nyhedssystemet fra v. 1 og debatsystemet fra v. 2 blev erstattet med et nyt system bygget på open-source systemet Drupal. Alle nyheder og debatindlæg blev dog ført med over i det nye system.
  5. Drupal viste sig at være lidt tungt at danse med, så v. 5 fra 2013 er baseret på WordPress. Efter 10 år er debatforummet forsvundet fra Flammen i en erkendelse af, at debatten i dag foregår andre steder, f.eks. på Facebook. Flammens største aktiv, artiklerne helt tilbage fra 1999, er dog stadig med.