Hypo Niederösterreich – Team Tvis Holstebro 28-35 (12-20)

Det var en komfortabel føring inden anden kamp i 1/8 finalen i EHF Cuppen. TTH satte tingene helt på plads i Østrig og vandt overbevisende med 7 mål efter at have fået prøvet ALLE kombinationer af i anden halvleg mod et svagt Hypo hold, som dog vandt anden halvleg. Dermed samlet sejr 77-56 til Vestjyderne. Læs videre “Hypo Niederösterreich – Team Tvis Holstebro 28-35 (12-20)”

Team Tvis Holstebro – Hypo Niederösterreich 42-28 (21-12)

Der var ikke meget hyp i Hypo i første 1/8 finale i EHF Cuppen. Gæsterne fulgte med til 4-4 og derefter så hjemmeholdet sig ikke tilbage. Føringen blev efter en langsom start i anden halvleg blot udbygget og der er dermed 14 mål i bogen før returopgøret d. 16. januar.

Læs videre “Team Tvis Holstebro – Hypo Niederösterreich 42-28 (21-12)”

Udebane intet problem

Damerne spillede sig lørdag og søndag videre til kvartfinalen i EHF Cup med to sejre over Lada. Team Tvis Holstebro havde solgt hjemmebanen, men det hjalp ikke de russiske modstandere. Foran 2700 tilskuere vandt vestjyderne lørdag “hjemmekampen” med 32-29, mens “udekampen” søndag blev vundet med 32-30. Samlet TTH-topscorer i de to kampe blev Jamina Roberts med 15 mål.