Team Tvis Holstebro – Issy Paris Hand 29-12 (14-5) (49-36)

Team Tvis Holstebro havde tabt den første kamp i Paris med fire og var derfor presset til at præstere på hjemmebane. Præstere det gjorde hjemmeholdet der kom foran 4-0 på fem minutter og var helt oppe på 9-1. TTH kørte på igennem hele kampen og vandt STORT! Læs videre “Team Tvis Holstebro – Issy Paris Hand 29-12 (14-5) (49-36)”

Hypo Niederösterreich – Team Tvis Holstebro 28-35 (12-20)

Det var en komfortabel føring inden anden kamp i 1/8 finalen i EHF Cuppen. TTH satte tingene helt på plads i Østrig og vandt overbevisende med 7 mål efter at have fået prøvet ALLE kombinationer af i anden halvleg mod et svagt Hypo hold, som dog vandt anden halvleg. Dermed samlet sejr 77-56 til Vestjyderne. Læs videre “Hypo Niederösterreich – Team Tvis Holstebro 28-35 (12-20)”