Kalder alle rødhvide bønder og drager!

John Mikkelsen fra TTH giver gratis billetter til alle tidligere medlemmer af De rødhvide Bønder og Fanklubben Flammen til den vitale kamp mod Skive fH 22/4 kl. 19.00 i Gråkjær Arena.  Kontakt Ex-P Hans Henrik Hjermitslev (hjermitslev@gmail.com). Vi ses til kampen for overlevelse!

Nu er det alvor

TTH skal i finaler mod Skive fH om en plads i ligaen. Første kamp spilles 22. april kl. 19.00 i Holstebro. Anden kamp i Skive 26. april kl. 19.30. En evt. tredje kamp spilles i Holstebro 1. maj kl. 19.00. Billetter til hjemmekampen kan købes online på www.tthholstebro.dk, mens billetter til udekampen kan købes på TTH’s kontor ved fremmøde. Man kan måske også købe på Skive fH’s hjemmeside i løbet af ugen: www.skivefh.dk. Der bliver rift om billetterne, da der kun er plads til 1.200 tilskuere i Skive, så vær hurtigt ude. Mød op og kæmp for overlevelse sammen med spillerne!

Fanklubbernes fest mod Skjern 8. februar

TTH inviterer tidligere medlemmer af de gamle fanklubber TTH Support, Flammen og De rødhvide Bønder til genforening i forbindelse med lokalopgøret mod Skjern 8. februar, kl. 20.00. Vi skal sammen med de nuværende fanklubber TTH Dragons og TTH Holstebro Fanklub give de grønne en varm velkomst i Gråkjær Arena.

Tilmelding til Hans Henrik Hjermitslev på hjermitslev@gmail.com / 3029 7416 senest 6. februar. TTH giver billetten og en øl eller vand. Vi mødes i fanzonen kl. 19.30.

 

Veteranerne samles igen

I samarbejde med TTH Holstebro og TTH Dragons arrangerer Flammen et veterantræf for gamle medlemmer af fanklubberne Tvis KFUM Support ‘De rødhvide Bønder’ og Team Tvis Holstebros Fanklub ‘Flammen’ i forbindelse med kampen i Gråkjær Arena mod HC Midtjylland 21. februar kl. 20.15.

Vi inviterer til spisning kl. 19.00 i Players Lounge med efterfølgende kamp kl. 20.15. Alle tidligere medlemmer af fanklubberne er velkomne. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding til ekspræsident Hans Henrik Hjermitslev (hjermitslev@gmail.com) senest 17. februar.

Modstandere i gruppespillet EHF Cup

Grupperne til gruppespillet i EHF Cuppen blev trukket torsdag d. 3. december. Det startede godt da vi undgik alt dominerende Chambery, men i bowle 3 og 4 kom to tophold op. Der er i hvert fald garanti for tophåndbold i Gråkjær Arena. Vi har tidligere overrasket i EHF Cuppen og kan gøre det igen. Her under kan du læse de informationer du skal vide om modstanderne til foråret. Læs videre “Modstandere i gruppespillet EHF Cup”