Modstandere i gruppespillet EHF Cup

Grupperne til gruppespillet i EHF Cuppen blev trukket torsdag d. 3. december. Det startede godt da vi undgik alt dominerende Chambery, men i bowle 3 og 4 kom to tophold op. Der er i hvert fald garanti for tophåndbold i Gråkjær Arena. Vi har tidligere overrasket i EHF Cuppen og kan gøre det igen. Her under kan du læse de informationer du skal vide om modstanderne til foråret.

HBC Nantes:
Et stærkt fransk mandskab der siden de vandt det franske mesterskab i sæsonen ’07-08 har etableret sig i den stærke franske liga. Nantes ligger nr. 8 i den franske liga, men blot 3 point op til anden pladsen. De er et niveau under PSG og Saint Rafael som er de to dominerende hold, men har på ingen måde fået tæsk af de to hold. Nantes mødte i den franske pokalturnering PSG og Montpellier og tabte, men kun med hhv. 2 og 4 mål. De af læserne der har en stærk hukommelse husker måske, at vi tabte til dem i sæsonen ’12-13 ved Final 4 stævnet med 20-26. Værd at bemærke hos Nantes er de to store spanske navne Valero Rivera og Alberto Entrerríos.

Frisch Auf Göppingen:
Et tysk mandskab fra sub-toppen af den tyske liga, som af flere betegnes som verdens stærkeste. Det tyske mandskab ligger pt. nr. 8 i den tyske liga, efter at have været inde i en hård periode, hvor de har tabt 4 ud af de seneste 5 kampe. Tyskerne kom klart videre til gruppespillet efter at have vundet begge kampe over upåagtede polske NMC Powen Zabrze. Det tyske mandskab vandt turneringen tilbage i 2011. En lille side information er at Göppingen ligger under en times kørsel fra Stuttgart og er dermed en optimal udebanetur. Fly tur/retur koster pt. ca. 1.000 i februar.

OCI Lions:
Det klarer førerhold i den hollandske liga. Her ligger de en overbevisende nr. 1 og har i denne sæson blot smidt et point. OCI blev også den klare vinder af ligaen i sidste sæson. OCI deltog i årets Champions League, hvor de dog fik store smæk af bl.a. Elverum.