Det “nye” slag om Vestjylland

Det siges at det bare er en kamp og at det bare er to point, men… mod Holger Danskes undersåtter er intet “bare”. I gamle dage var dette et slagsmål såvel inden for, som uden for banen, det var det igen onsdag aften. Som det også var i gamle dage var det en Tvis KFUM spiller der afgjorde ballet, da Emil Sidelmann scorede til 32-30 gjorde det ikke så meget, at Kasper Søndergaard reducerede til 32-31.

Læs videre “Det “nye” slag om Vestjylland”

Team Tvis Holstebro – Skjern Håndbold 24-27 (10-12)

Tirsdagens kamp var den sidste i slutspilspulje 1 og endte med at være uden reel betydning. Selvom Skjern vandt kampen kunne de ikke komme op på anden pladsen og selvom TTH tabte kampen var holdet sikker på den anden førsteplads i år. TTH kørte derfor godt rundt i gryden og holdt aldrig en opstilling længere end otte minutter. Læs videre “Team Tvis Holstebro – Skjern Håndbold 24-27 (10-12)”

Tillykke med tredjepladsen

De grønne fik sejren i tirsdagens kamp, men blev alligevel sendt på sommerferie med en tredjeplads i slutspilspulje et. TTH fik aldrig spillet til at flyde, og var reelt tættest på Skjern ved stillingen 0-0. Hjemmeholdet var tydeligt påvirket af at semifinalerne var sikret og blot er en uge væk.

Læs videre “Tillykke med tredjepladsen”