Er tanken tom?

Team Tvis Holstebro formåede på ingen måde at leve op til placeringen over Skjern i dagens lokalderby. Således viser resultatet på 37-31 ikke kampens kvalitet, hvor dragerne allerede var nede med 24-14 til pausen.

De første 15 minutter var kampen tæt på måltavlen, hvor de hvide ganske vist ikke spillede bedst, men trods alt fulgte med til 4-4 på scorebordet. Spillet smittede desværre herefter af på måltavlen, hvor for 11-8 på knap et kvarter blev til 23-13.

I løbet af disse 15 minutter blev alle fejl straffet, særligt straffede de grimme grønne TTH på samme måde som andre hold også har gjort i denne sæson – kontraspillet.

Samtidig havde det taget 10 skud før den første redning kom på målmandsposten, hvilket gjorde ondt værre, når hverken Frandsen eller Frisk fandt tidligere kampes høje niveau. Når Skjern når rigtig mange afslutninger blev det derfor aldrig sjovt. Kampen var derfor egentlig afgjort til pausen.

I anden halvleg var det nærmeste vi på spænding, da TTH med ca. 10 minutter igen var nede med seks mål og havde chancen for at komme på minus fem. Det lykkedes ikke, hvilket meget sigende for kampen, skyldtes en brændt chance fri for mål efterfulgt af en hurtig scoring modsat.

At der blev pyntet på resultatet til sidst var mere et tegn på, at Skjern gik ned i gear end at Tvis Holstebro kom igen. Derfor sluttede kampen med et nærmest hæderligt nederlag på 6 mål.

Dagens drage var med 12 mål Kay Smits, som alene prøvede at tage sejren med hjem.

Man kan håbe, at dragerne finder en tankstation inden kampen mod Lemvig – ellers vil der end ikke være nok tilbage til et cylinder på motoren.