Team Tvis Holstebro – Sønderjyske 25-21 (11-9)

I slutspilsgruppespillets næstsidste kamp sikrede Team Tvis Holstebros herrer sig en plads i semifinalen med en ikke voldsomt sikker sejr over Sønderjyske. Kampens manglende kvalitet er dog hurtigt glemt – TTH er i semifinalen som nummer et i gruppen, da BSV tabte til Skjern og ikke længere kan indhente dragerne. Holder stillingen i pulje 2, kan vi se frem til semifinaler mod GOG. Først venter dog en “æresrunde” mod Skjern på tirsdag i Gråkjær Arena. Kom så de hvi’e!

Læs videre “Team Tvis Holstebro – Sønderjyske 25-21 (11-9)”

Team Tvis Holstebro – Frisch Auf Göppingen 34-31 (17-17)

Team Tvis Holstebros herrer kom godt fra land i EHF Cup’ens gruppe B med en tremålssejr over Frisch Auf Göppingen. Vestjyderne førte med både tre og fire mål i begyndelsen af anden halvleg, men i det sidste kvarter blev det igen spændende. 25-25 blev til 31-31 med to minutter tilbage. Storspil af Simon Gade, der stod hele kampen i målet, sikrede en forrygende hjemmesejr på 34-31. Udover Simon Gade fik andre unge håb også masser af spilletid og løftede opgaven fornemt.

Læs videre “Team Tvis Holstebro – Frisch Auf Göppingen 34-31 (17-17)”