TTH – ABC Uminho 34 – 29

Der var ikke andet på spil i dagens kamp end placeringen som rosin i gruppe D. Det prægede desværre kampen meget, og den kom aldrig op på et niveau der var Champions League værdigt. Alligevel kunne de hvide og røde lukke 2016’s Champions League eventyr i Gråkjær Arena med en sejr. Sejren blev grundlagt efter en frygteligt start, hvor hjemmeholdet var nede med 0-2 inden uret havde taget den første omgang. Herefter gik stillingen dog til 7-2 og derfra kom ABC aldrig sig, selvom gæsternes målmand forsøgt at stille sig i vejen for Magnus Brammings topscore værdighed kom gæsterne aldrig tættere på end 3 mål.

Gæsterne havde tydeligt haft meget fokus på TTH’s kanter, hvorfor der særligt på ydersiden af backs og til Svarvarsson på stregen. Samtidig viste Thorbjørn Bergerud at han var kommet over sin tidligere sygdom.

Kampens manglende betydning fik den desværre til mere at ligne en kamp i sommerpausen, men en sejr lunede stadig for de 1492 fremmødte i Gråkjær Arena.

Patrick Westerholm fastslog før kampen, at TTH i år har vist at de har niveauet til at være med i Champions League, men at udfaldene har været for mange og for lange. Disse bliver straffet hårdt på et så højt niveau, og TTH mangler dermed fortsat noget i at kunne gøre sig gældende på det højeste plan.