De bedste spillere i TTH’s historie

Dagbladet Holstebro-Struer har i anledning af TTH’s 25 års jubilæum 1. maj 2025 bragt en artikelserie om de bedste spillere i TTH’s historie. Et ekspertpanel bestående af tidligere træner Claus Uhrenholdt, tidligere sportsredaktør Lars Hedegaard Nielsen og tidligere præsident for fanklubben Hans Henrik Hjermitslev er kommet med deres bud på en top 25 og journalist Morten Munk Strægaard har på den baggrund lavet en fælles liste. Hvad viser den så?

Læs videre “De bedste spillere i TTH’s historie”

De største succeser og skuffelser med Tvis KFUM og TTH

I anledning af 20-årsjubilæet for TTH, har flammen.dk’s skribenter Hans Henrik Hjermitslev, Mathias Møller Kristensen og Thomas Hjermitslev gravet i arkiverne og i deres hukommelse for at komme med deres bud på klubbens største sportslige succeser og skuffelser fra oprettelsen af Tvis KFUM i 1942 frem til i dag.

Kilderne til historierne er fanhjemmesiderne bondehold.dk og flammen.dk, Bent Baks beretninger om Tvis KFUM’s historie på tvisby.dk, artikler fra Dagbladet Holstebro-Struer, Hans Henrik Hjermitslevs artikel ’Fra marken til arenaen: Historien om dansk klubhåndbold med Tvis som eksempel’ samt ikke mindst egne erindringer, da mindst én af forfatterne har været med som fan ved alle de beskrevne begivenheder.

For at gemme det bedste til sidst begynder vi med de største skuffelser.

Læs videre “De største succeser og skuffelser med Tvis KFUM og TTH”

Tabloid nyhed: TTH’ere på Twitter

Nogle TTH-spillere deler deres oplevelser på Twitter og du kan nu følge med her på siden i blokken med den mundrette overskrift “TTH-kvidder”.

Nogle TTH-spillere deler deres oplevelser på Twitter og du kan nu følge med her på siden i blokken med den mundrette overskrift “TTH-kvidder”.

Glædelig jul!

Om et lille døgns tid sætter det meste af Danmark sig til bordene for at fortære usunde mængder and, gås, flæskesteg, kartofler og dejlig fed brun sovs efterfulgt daggammel risengrød med flødeskum, vanilje og nødder. Med andre ord: Det er blevet jul igen. Og julen er en god anledning til at reflektere lidt over året der gik her på Flammen.

Om et lille døgns tid sætter det meste af Danmark sig til bordene for at fortære usunde mængder and, gås, flæskesteg, kartofler og dejlig fed brun sovs efterfulgt daggammel risengrød med flødeskum, vanilje og nødder. Med andre ord: Det er blevet jul igen. Og julen er en god anledning til at reflektere lidt over året der gik her på Flammen.
Læs videre “Glædelig jul!”