TTH har stor tilskuerfremgang

Trods de svingende resultater er antallet af tilskuere eksploderet i denne sæson. I det netop afsluttede grundspil endte TTH på en flot 3. plads efter Aalborg og Skjern. TTH havde i gennemsnit 2.377 tilskuere til hjemmekampene mod 4.459 til Aalborg og 2.751 til Skjern. Sidste år endte TTH på en 5. plads med 1.785 tilskuere i gennemsnit. TTH har således overhalet KIF og SønderjyskE.

En del af forklaringen på stigningen i antallet af tilskuere i Gråkjær Arena på hele 25% har ifølge TTH været en øget mobilisering af sponsorer og samarbejdslubber, billigere billetter og fanarrangementer i forbindelse med kampene. En anden grund kunne være, at den nye fankoordinator Morten Damgaard blandt andet har fået genstartet ungdomsfanklubben TTH Dragons, der skaber god stemning og gør det endnu sjovere at tage til ligahåndbold.

Vi håber fra Flammens side, at den store opbakning fortsætter i kvalifikationsspillet og i den kommende sæson. Godt gået Vestjylland!

De forsømte forår

For andet år i træk må TTH kæmpe for at undgå nedrykning. Det blev en kendsgerning, da dragerne tabte 34-35 (16-15) til Ribe-Esbjerg foran 3.126 tilskuere i Stalden. Et uforståelgt nederlag, når man tager i betragtning, at TTH førte 11-6, REHH kun havde 5 redninger i hele kampen mod 11 til TTH og TTH kun brændte 13 skud mod 16 til REHH. Tre flere tekniske fejl end REHH må have været afgørende.

Skanderborg Aarhus havde ellers serveret slutspilspladsen på et guldfad ved at besejre SønderjyskE 35-28 i Skansen. Nu blev det Ribe-Esbjerg, der sikrede sig en plads i slutspillet, mens TTH og SønderjyskE skal i nedrykningsspillet. Læs videre “De forsømte forår”