Et helt hold skadet

TTH har fået en fin begyndelse på sæsonen. I pokalturneringen besejrede hele Danmarks  bondehold de sjællandske bønder fra HØJ og er i kvartfinalen, hvor de danske mestre fra Aalborg venter. I European League venter Sporting Lissabon i anden runde efter en samlet sejr over de slovenske vicemestre fra Trebnje, og i ligaen er det blevet til to sejre ud af tre mulige. Udesejrene over Mors-Thy og Ribe-Esbjerg var flotte, mens nederlaget til GOG hjemme i stalden var forventet. For det er en smal trup, Søren Hansen og Claus Uhrenholt råder over i øjeblikket.

Læs videre “Et helt hold skadet”

En fortrinlig sæson

Vi evaluerer sæsonen 2020/2021, der bød på mange store oplevelser og flotte præstationer, men sluttede uforløst, da både den udskudte pokalfinale og bronzeserien endte med nederlag til GOG. Det omvendte var for øvrigt tilfældet i TTH’s første store sæson i 2008/2009, hvor vestjyderne vandt både pokal og bronze mod GOG. Evalueringen afsluttes med en samlet karakter for sæsonen.

Læs videre “En fortrinlig sæson”

Stabilitet og kontinuitet

I de seneste sæsoner har der vist sig et ret stabilt billede i herreligaen. Det er stort set altid de fem store, Aalborg, BSH, TTH, GOG og Skjern, der ender bedst i grundspillet og vinder medaljer. Indtil 2016 var også KIF med i den faste top, til sidst under navnet KIF Kolding København. Men hvilke klubber har rent faktisk vist størst stabilitet og kontinuitet igennem de sidste 10 år? Det har Flammen set nærmere på.

Læs videre “Stabilitet og kontinuitet”