SønderjyskE – TTH 35-33 (19-14)

10.05.2023 Kvalifikationsspillets 4. og sidste runde:
SønderjyskE – TTH 35-33 (19-14)

SønderjyskE
Redninger: Kasper Larsen 2/8 (25%), Rasmus Bech 6/31 (19%).
Mål: Noah Gaudin 7, Nikolaj Svalastog 7, Tobias Møller 5 (4), Sebastian Augustinussen 5, Oliver Nøddesbo 3, Andreas Lang 3, Morten Bjørnshauge 3, Tobias Olsen 2.

TTH
Redninger: Josip Cavar 6/26 (23%), Sander Heieren 3/17 (18%).
Mål: Magnus Bramming 7 (3), Frederik Tilsted 7, Nikolaj Enderleit 4, Christoffer Cichosz 2, Simon Jensen 2, Christian Jensen 2 (1), Rasmus Kier 2, Nikolaj Markussen 2, Miha Zvizej 2, Jonas Porup 1, Dan Beck-Hansen 1, Jens Møller 1.

Udvisninger: SE 3, TTH 3.

Tilskuere: 1.962 i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg.

Spøger krisen stadig?

Tabellen lyver aldrig, siger man jo. I dagens kamp skulle det så stå sin prøve, da bundproppen kom på besøg i stalden.

 

En 3-0 føring gav først fornemmelsen af, at der er langt fra nummer ti til nummer fjorten.  HCM kom dog bedre med og holdte længe føringen på de tre mål, som hjemmeholdet havde fået fra start.

HCM var i første halvleg særligt ramt af manglende kvalitet i angrebet, da de ellers kom til chancerne. Samtidig scorede TTH på alt.

For TTH var det dog særligt Rasmus Kier på højrefløjen, som sørgede for klapsalverne i Stalden. Han præsterede flere gange at score på chancer, hvor Flammens udsending ikke kunne se afslutningen. Hertil bemærkes det – til den kvikke læser – at det ikke blot skyldes dagens Veterantræf, at vi ikke kunne se dem.

Oppe med seks mål til pausen så det ud til, at tabellen ikke løj.

Anden halvleg startede rodet og med en lille overhånd til HCM, som kom alt for let til sine mål. Samtidig gik de skud, som i første halvleg gik stolpe ind for TTH, i stedet stolpe ud.

Syv frygtelige minutter, særligt i forsvaret kostede derfor den føring, som hjemmeholdet havde opbygget til pausen. Syv mål på syv minutter og pludselig var der blot hhv. to og siden er mål på for gæsterne.

Føringen holdt indtil det 47. minut, hvor gæsterne fra FC Midtjylland udlignede til 23-23. Det fik tændt op i hallen, så også de medrejsende Herning fans kunne høres.

En udvisning i det 50. minut sendte dog igen fordelen til de hvidblusede, som kom foran med to mål, men med første halvlegs kvalitet var føringen blevet på både fire og fem mål.

HCM fik dog slidt sig tilbage og kom igen på omgangshøjde ved 26-26 med tre minutter igen. Samtidig var Magnus Bramming sendt et smut i skammekrogen på en tynd udvisning.

Med godt et minut igen, var det så HCM, som satte sig på førersædet, da de med deres første og eneste føring (26-27) havde alle kort på hånden til de afgørende 30 sekunder. Alt dette efter Markussen havde smidt den i nettaget.

Heldigvis tog Josip en vag afslutning på ydersiden, hvorfor hjemmeholdet fik chancen for det ene point.

En hårdt kæmpende Jonas Porup fik tilkæmpet sig et straffekast, som Magnus Bramming satte ind efter tid.

Brammings reaktion afspejler dog meget godt stemningen, som trods det ene point ikke var trykket. Et point er bedre end intet, men så heller ikke mere end det.

Dagens drage var med seks mål, desværre kun et enkelt i anden halvleg, Rasmus Kier.

TTH ligger derfor i skrivende stund på ottende pladsen, men dog med en kamp mere end konkurrenterne.

 

 

 

Vi ses i Roskilde!

Nu er det alvor. Efter en svær sæson, der endte med en 13. plads i grundspil og en 5. plads i kvalifikationsspillet, skal det nu afgøres, om TTH skal have et ligahold i næste sæson.

Afgørelsen finder sted mod nr. 2. fra 1. division, HØJ fra Jyllinge, Ølstykke og Stenløse, der vandt over Grindsted efter 3 kampe. Der er brug for al mulig støtte, så mød op til returkampen i Roskilde 17. maj. Du kan sikre dig gratis billetter af TTH og Flammen ved at tilmelde sig nedenfor.