Ingen ekstra julegave trods forbilledlig fight

Efter 80 minutters kamp måtte TTH’s damer strække våben da de torsdag spillede pokalsemifinale mod Randers HK, der senere blev pokalmestre.

Damernes pokalsemifinale og finale afvikledes i år som “final 4”, ligesom hos herrerne i de senere år. TTH var med i den første semifinale torsdag aften mod Randers HK – og hvilket drama! Efter 13-12 til Randers ved pausen, slutter den ordinære kamp 26-26. Efter yderlige 10 minutters spil var stillingen stadig lige på måltavlen, 31-31. Først i anden forlængelse fik kronjyderne sikret sig en sejr på 39-37.

Kampens helt store TTH-spiller var Anette Jensen, der alene stod for 15 mål. Desværre kunne Marianne Lundsby og Ida Vium i TTH-målet ikke helt måle sig med Cecilie Greve i den modsatte ende og det var med til at vippe kampen til kronjysk fordel i de afgørende minutter.

I bronzekampen mod Viborg viste Marianne Lundsby til gengæld klassen med en redningsprocent på 48. Det var dog ikke tilstrækkeligt til at sikre en sejr. TTH måtte nøjes med et hæderligt nederlag på 25-23 efter 13-9 ved pausen.

Randers vandt pokalfinalen over FC Midtjylland med sikre 27-21.

Midtjyderne er ellers et af de mest pengestærke hold i ligaen, men heldigvis siger pengene ikke det hele i håndbold.  I sidste sæson havde FCM ligaens største budget på 9,2 mio kr., mens kronjyderne måtte klare sig med 2 mio. kr. mindre. TTH’s lønbudget var med blot 5,5 mio. kr. klart det mindste af de fire finalisters.