Surt for Bruun

Team Tvis-Skjern 21-23 (10-13). Michael Bruun fik både blomster af gæsterne fra Skjern og af sine klubledere inden lokalbraget i Holstebro. EM-helten fra Sverige var en meget populær herre i begge lejre. I hvert fald inden første dommerfløjt.

Team Tvis-Skjern 21-23 (10-13). Michael Bruun fik både blomster af gæsterne fra Skjern og af sine klubledere inden lokalbraget i Holstebro. EM-helten fra Sverige var en meget populær herre i begge lejre. I hvert fald inden første dommerfløjt.
Han var åbenbart også selv en smule påvirket af al virakken, eftersom Michael Bruun kun havde fire redninger i 1. halvleg. Til gengæld kom der helt andre boller på suppen efter pausen. Her var Michael Bruun som forvandlet, men alligevel tabte hans hold.

EM-triumfatoren havde et hav af gode redninger, som for alvor sendte hjemmeholdet ind i kampen igen. På det tidspunkt havde Skjern ellers haft ganske godt fat, men det var altså kun lige indtil Bruun tog fat.

Michael Bruun havde tydeligt fået lagt nerverne fra sig i omklædningsrummet. Det var 30 minutter med en Michael Bruun i højeste gear.

Spillet i målet spillede samtidig af på de øvrige spillere, hvilket ikke mindst betød et langt mere koncentreret hjemmeforsvar. Og dermed var grunden lagt til en rigtig midnatsgyser. For Team Tvis Holstebro havde det været guld værd med to point på kontoen, hvis holdet fortsat skulle have en chance for at komme i slutspillet.

Desværre for hjemmeholdet var Skjern kun i gavehumør i starten. Ikke på noget tidspunkt var Team Tvis foran. Men med to minutter igen var Skjern kun foran med 21-20. Team Tvis fik nu heller ikke den bedste start.

Forsvaret hang slet ikke sammen, hvilket gjorde arbejdet noget sværere for landsholdskeeperen Michael Bruun. Gang på gang blev han svigtet af et forsvar, som i 1. halvleg slet ikke fik fat i Skjern skytter.

Et hav af tekniske fejl af hjemmeholdet satte samtidig Skjern på vinderkurs, fordi gæsterne dermed fik en masse billige mål på kontra. Tvis var langt hen ad vejen enkelt mands præstationer. Spillet blev på den måde for lukket.

Skjern havde længe meget mere at byde på, selvom holdet kun førte med tre mål ved pausen.Skjern kunne have sikret sig et stort forspring efter de første 30 minutter, men flere oplagte tilbud blev misbrugt på det skammeligste.

De første 30 minutter var så sandelig ikke nogen stor oplevelse. Den store fejlprocent gav alt for meget uroligt spil. Hos hjemmeholdet var Michael Bruun, Toke Holst og Lasse Andersen de mest dominerende, mens Kristian Gjessing og Henrik Bergholdt var bedst hos Skjern.

Kilde: B.T..