Michael Bruun skal ikke skydes varm

Sammen med Morten Stig Christensen har Skjern-træner Anders Dahl-Nielsen de seneste uger siddet og kloget sig på direkte tv fra EM-slutrunden i Sverige.

Sammen med Morten Stig Christensen har Skjern-træner Anders Dahl-Nielsen de seneste uger siddet og kloget sig på direkte tv fra EM-slutrunden i Sverige.
Imens har assistenttræner Henning Kjærgaard holdt styr på tropperne hjemme i det vestjyske. Alligevel bliver det Anders Dahl-Nielsen, der kan komme til at få en afgørende rolle i aftenens natkassekamp ude mod Team Tvis Holstebro.

– Jeg håber, han kommer hjem og ved, hvordan Michael Bruun skal skydes. Det er sådan set det vigtigste, siger Kjærgaard med tanke på blandt andet den danske landsholdsmålmands forrygende præstation i bronze-kampen mod Island i søndags.

– Der er ingen tvivl om, at han vil komme til kampen med en vældig gejst, og han har i forvejen altid været en vigtig brik i deres spil. Han har et rigtigt godt samarbejde med deres flade forsvar, så det skal vi gerne have åbnet, siger Henning Kjærgaard.

Med Jesper Jensen og Kristian Gjessing, der begge blev sorteret fra EM-truppen, har Skjern haft gode muligheder for at forberede sig til den afgørende del af sæsonen. Der har været tid til at komme over en række småskader, og Kjærgaard har haft svirp i pisken de seneste uger.

– Med turneringskampe, Europa Cup-kampe og pokalturneringen risikerer vi at løbe ind i nogle hårde uger undervejs, og så er det vigtigt, at fysikken er i orden. Men nu trænger vi godt nok også til at komme ud at spille. Vi glæder os til at blive målt og vejet igen, siger assistenttræneren, der også glæder sig til, at Anders Dahl-Nielsen kommer tilbage og giver en hånd med ved træningen.

– Det er hårdt at stå for alle træninger, når man samtidig har et fuldtidsjob, synes Kjærgaard, der derfor også fra næste år overlader posten som assistent til René Hamann-Boeriths, mens han selv tager sig at klubbens herreynglinge:

– Vi satser på at få et hold i divisionen, og så er det meningen, at vi skal lave noget samarbejde med ligaholdet og andetholdet om et U21-hold og noget fælles træning.

I aften gælder det imidlertid sæsonens første natkassekamp for Skjern-spillerne, og de er forberedt sig, så de ikke begynder at gabe midt i anden halvleg. I fjor havde vestjyderne held med at lægge træningen dagen forinden klokken 22, så det gjorde de igen i går, ligesom spillerne som sædvanlig har haft fri hele dagen i dag.

Kilde: Jydske Vestkysten.