For ringe

Katastrofalt forsvarsspil og en uheldig dommerpræstation kostede gårsdagens sejr i kampen mod BFH, skriver en af de medrejsende Dragefans.

Katastrofalt forsvarsspil og en uheldig dommerpræstation kostede gårsdagens sejr i kampen mod BFH, skriver en af de medrejsende Dragefans.
Kampen indledtes blødt af begge hold. De fulgtes lige ad det første kvarter, men gennem den sidste del af 1. halvleg fik Dragerne krammet på Grundfos FH. De opnåede en efter spillets fordeling retfærdig halvlegsføring på 15-12. Alt i alt var første halvleg en tam affære, dog med Dragerne som de bedste.

I halvlegen må en eller anden fra Grundfos have været i dommernes omklædningsrum og gjort et eller andet. For fra 2. halvlegs start præsterede dommerne den ene håbløse udvisning efter den anden. I sær Dragebacken Eric Hucko blev på pinligste vis dømt for forseelser som ganske enkelt ikke var der. Dette resulterede i en tredjegangsudvisning og dermed et tidligt bad til Hucko efter 40 min spil.

Herefter burde Dragetæmmer Tobben Evjen nok have taget sin time-out, for efterfølgende var frustrationen over de tynde udvisninger sammen med dårlige afslutninger på eks-drage-keeper Michael Bruun indledningen på en ond spiral som i stigende grad avlede flere udvisninger og flere frustrationer og kostede et nederlag på 28-25. Grundfos-backen Ivica Zubac var med sine 8 mål kampens bedste, men mange af målene var et resultat af de håbløse udvisninger og lad mig understrege det: KATASTROFALT FORSVARSSPIL!

Vi skal takke Grundfos for deres pæne behandling (i forhold til tidligere tiders eskapader). Deres fanklub bestod af en enkelt i blåt; en enestående farisæer med tromme som helt ærligt ikke kunne overdøve de mange dragetrommer. Det var ganske enkelt lidt skuffende at vi ikke fik den vanlige modstand på lægterne fra de blå.

Det er svært at kåre dagens drage. Toke Holst leverede en godkendt præstation i 1. halvleg, men var ikke så skarp i den næste. Man må også give Hucko et skulderklap, for det var bestemt ikke hans skyld at han blev ramt af de 3 udvisninger og det røde kort. Alt i alt var kampen præget af det totale sammenbrud i 2. halvleg, både fra dommerne og TTHs side.

Desuden skal Michael Bruun takkes for et anerkendende klap efterfulgt af et nik mod de medrejste Dragesupportere efter kampen. Tak for det Michael. En gang TTH…

Eneste lyspunkt i kampen var de to yndige gulvtørrere der ofte blev benyttet på banen. Dette kunne muligvis have været for at give de 600 fremmødte lidt godt at se på…

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret