Endnu en herningenser

Patrick Westerholm og Emil Bjørnø har sammenlignet telefonbøger indtil flere gange denne sæson, og valgt de numre de havde til fælles. Denne gang var de nået til MH, for Martin Hansen. Ligaens bedste mand når det kommer til den målgivende aflevering.I pausen af gårsdagens semifinalegivende slutspilskamp blev endnu en rød og sortstribet præsenteret i den hvide trøje. Martin Hansen var i grundspillet den spiller af samtlige med flest assists, 115 af slagsen, og han blev noteret for 88 “rene scoringer” hos pokalmestrene.

TTH-cheftræner Patrick Westerholm har trænet playmakeren i HC Midtjylland og glæder sig over det kommende samarbejde.

– Martin er hurtig i både fødder, hænder og hoved, og han har et fremragende blik for stregen og for sine medspillere i kontrafasen. Samtidig er han også selv målfarlig, lige som han dækker en habil back, og hans forsvarskompetencer gør, at vi i næste sæson kan spille helt uden forsvars-angrebs udskiftninger, hvis vi vil, siger Patrick Westerholm og afslutter:

– Alt i alt får vi en spiller, der både er sulten samt har erfaring og et stort vinderinstinkt – og han passer rigtig godt til det spil, vi gerne vil spille i næste sæson.

Martin Hansen konstaterer, at valget af TTH ikke var så svært.

– Jeg har været glad for at være i HC Midtjylland, men jeg er på jagt efter nye udfordring både personligt og som spiller. Dem får jeg til fulde i TTH, siger han og tilføjer:

– Det spiller selvfølgelig også en rolle, at jeg tidligere har haft Patrick Westerholm som træner og ved, hvad han står for. Den primære årsag til mit skifte er dog, at TTH er en stor klub både på og uden for banen.