Lige over middel, men nok

Jonas Hansen, TTH-GOG

Endelig blev semifinalen sikret! Et Team Tvis Holstebro mandskab som aldrig skruede helt op max, men skulle kun bruge 45 min. på 80 % til at vinde 25-21. Begge hold spillede utroligt kontrolleret og prøvede at bruge bredden, men dette var hjemmeholdet klart bedst til.

En scoring til SønderjyskE.

Kampens første syv minutter er beskrevet med ovenstående. Simon Birkefeldt holdt skydetelt, men forspildte alle muligheder. Heldigvis sørgede en velspillende Jonas Hansen i TTH målet for, at der alene var et måls forskel da der hjemmeholdet fik gang i målscoring.

SønderjyskE holdt føringen indtil 6-6 efter 20 minutters spil, herefter stod der TTH på kampen. Tempoet blev i de efterfølgende ti minutter skruet op, men symptomatisk for kampen havde dette ingen betydning for målscoringen. Kampens hastighed afspejlede sig i Jonas Larholms skudhastighed der havde et gennemsnit på 17,5 km/t., men alligevel sneg sig ind bag Anders PeTersen.

Simon Birkefeldt havde fortsat sit skydetelt, men uden at reelt at finde takten. TTH havde dog alligevel et overskud på kontoen til pausen ved 11-9. Pausen blev brugt på præsentation af HCM’s Martin Hansen, samt at man første gang så Victor Östlund på halgulvet i Holstebro.

Hjemmeholdet sørgede i anden halvlegs indledning for at give de fremmødte noget at klappe af, samt fik skabt et hul ned til gæsterne ved stillingen 15-11. Selvom SønderjyskE stillingsmæssigt kom tæt på ved stillingen 19-18 var der ikke rigtig tvivl om kampens udfald.

SønderjyskE forsøgte sig med 7mod6 spillet, som har været så kontroversielt og omdiskuteret den seneste tid gav ikke gæsterne udbytte, men lod til gengæld Magnus Bramming smide bolden forbi et tomt mål, mens Jac Karlsson og ikke mindst Jonas Hansen kastede den i det tomme mål.

Gæsterne fra SønderjyskE kan dermed gå på sommerferie nu, da de intet andet end en evt. tredjeplads har at spille for i den sidste kamp efter nederlaget i Gråkjær Arena i dag.

Jonas Hansen bliver i dag dagens drage. På trods af en ellers velspillende Jac Karlsson, strålede Jonas fra start og sørgede for at TTH ikke mistede taget i gæsterne fra kampens start trods over syv minutter før kampens første mål. Kan forsvaret og målmændene begynde at finde det spil frem begynder det pludseligt at se positivt ud.

Med aftenens Skjern sejr ligger Skjerns skæbne nu i TTH’s hænder. TTH er sikret førstepladsen i gruppens, inden de grimme grønne tirsdag kommer til Gråkjær Arena. En TTH sejr vil sende flere eksperters forhåndsfavoritter på tidlig sommerferie. Det ville vi nu ikke brokke os over.