Tillykke med tredjepladsen

De grønne fik sejren i tirsdagens kamp, men blev alligevel sendt på sommerferie med en tredjeplads i slutspilspulje et. TTH fik aldrig spillet til at flyde, og var reelt tættest på Skjern ved stillingen 0-0. Hjemmeholdet var tydeligt påvirket af at semifinalerne var sikret og blot er en uge væk.

TTH kæmpede som i sidste uges kamp i Silkeborg med at få prikket hul på bylden. Afslutningerne var presset og manglede kvalitet og det giver ikke gevinst i topkamp. Der gik derfor godt fem minutter inden TTH fik nettet til at blafre. Gæsterne var derfor foran med 1-5 inden Patrick Westerholm lagde det grønne timeout-kort.

Lige lidt hjalp det, selvom TTH kom på 8-9 midt i første halvleg kunne hjemmeholdet aldrig helt komme på omgangshøjde. Skjern havde tydeligvis mest at spille for, mens hjemmeholdet brugte kampen på at udvikle forskellige konstellationer til de kommende kampe.

Unge Mattias Bitsch blev afprøvet på højrebacken for at aflaste Simon Birkefeldt, men havde det svært i kampen mod de næsten ti år ældre Skjern veteraner. Skjern levede derfor fortsat til pausen ved stillingen 10-12, da BSV i puljens anden kamp alene stod til et point.

Anden halvleg var en kopi af den første. De unge kræfter blev sendt på banen, hvor specielt Frederik Ladefoged fik spilletid på stregpositionen. Den unge HH90 dreng greb bogstavligt talt chancen og var et farligt våben i et til tider klodset angrebsspil.

Skjern lavede dog for mange mål i den modsatte ende til at TTH selv kunne slukke det grønne håb. Gæsterne var en kort periode på plus fire mål, men virkede til at have fået et glimt at stillingen 50 km. mod øst, hvor Kapitalalliancen var ved at gøre TTH’s arbejde.

TTH fik derfor lov at komme tilbage ind i kampen, men manglede fortsat de sidste scoringer der kunne sætte den smalle grønne trup under pres. Dragerne kom på 22-24, men derefter blev der alene byttet mål. Kampens sidste minutter kunne lige så godt have været fløjtet af, ingen af holdene havde reelt noget at spille for.

Dagens drage var i dag det friske pust hos hjemmeholdet. Frederik Ladefoged kæmpede bravt i forsvaret og formåede med ungdoms kådhed at score fire mål i den anden ende.

Skjern sejren betød at de kom på syv point i slutspilspulje 1, dog stadig et point efter både TTH og BSV. De grønne kan derfor allerede nu gå på sommerferie uden drømme om noget. TTH ender som i grundspillet nr. 1 og skal derfor møde nr. to fra pulje to. Meget skal dog gå vores vej for at der kommer endnu et 1-tal ud for Team Tvis Holstebro i år.

Hvem der bliver modstanderen afgøres i morgen onsdag.