Tilbage på sporet

Med en sejr over Vejen EH kom Team Tvis Holstebros damer søndag tilbage på sporet efter afklapsningen i Randers i den første kamp i 2014.

Damerne fik en skidt start på året med et slemt nederlag i Randers. Søndag kom de på ret kurs igen med en sejr over Vejen hjemme i Gråkjær Arena.

Den tidligere KIF-filial kæmper med Skive og Odense om den sidste plads i slutspillet, men trods det er Jesper Jensens tropper er et hold man skal regne med. De slog trods alt TTH to gange i slutspillet sidste år.

Første halvleg var da også ganske lige og sluttede 13-13. Til gengæld stod der TTH på anden halvdel af kampen.

Efter pausen rullede Dagens Drage, Sandra Toft, gardinet helt ned og det gav mulighed for at få kontraspillet i gang. Da halvlegen var otte minutter gammel havde gæsterne derfor kun scoret en enkelt gang, mens hjemmeholdet havde sat seks mål ind. Det var en føring, som Vejen aldrig fik hentet. Kampen sluttede 30-26.

TTH’s angrebsspil så lidt rodet ud. Vejen var bl.a. gode til at pakke Mette Gravholt ind og hun scorede kun et enkelt mål fra stregen. Til gengæld fik hun mulighed for at score direkte på opgiverkast, da Jesper Jensen brugte sin mulighed for at bytte målmanden ud med en markspiller ret offensivt.

Kampens store lyspunkt var Ann Grete Nørgaard, der ellers var meldt skadet forud for kampen. Hun scorede ti gange, og det kunne have været tolv, hvis hun ikke havde brændt to straffekast på Vejens VM-bronzevinder Rikke Poulsen.

Med sejren har TTH kun to point op til ligaens førerhold, FCM Håndbold.