Og så videre til den næste

Rasmus Lind, TTH-LTH, 2011. Foto: hfoto.dk

Så man ikke på målscorerne og spillestedet ville man kunne have set en serie kamp. Men aftenenskamp var i EHF-cuppen, og det var den russiske ligas nr. 2 mod den danskes 3. fra sidste sæson. Med 7 minutter igen var kampen stadig helt åben, men TTH vandt med 4 mål.Mange havde forventet en kamp meget lig midt uge kampen mod LMT. Altså et TTH hold klart i teten, og som skulle være afgjort indenfor det første kvarter. Desværre var kamp ikke så lige til og Saint Petersburg hang ved og var løbende i første halvleg foran.

Det var et stærkt presset hold som under opvarmningen igen mistede Søren Tau til skade i højre fod. Klavs Bruun Jørgensen mener at det mentale er vigtigt i sport, og det manglede klart hos hjemmeholdet. 16-13 var derfor føringen ved pausen, men det var på ingen måde overbevisende.

Anden halvleg var om muligt dårligere end første. Efter halvlegens første 5 minutter havde TTH fortsat ikke scoret, og Klavs Bruun måtte derfor kalde timeout. Det var dog ikke den velkendte højlydte TTH træner, men virkede mere som en forundret mand.

Det virkede dog desværre ikke på TTHs spil, som efter 40 minutter var bagud med 17-18. Spillet var blevet meget individuelt og den føromtalte koncentration og mentale indstilling var manglende hele vejen igennem.

Rasmus Lind valgte dog, i Jonas Hansens fortsatte fravær, at vise lidt ansigt og sørgede for at TTH haltede sig igennem kampen og vandt med 28-24.

Det var svært at finde en spiller der trådte virkeligt igennem rækkerne for TTH i dag. Michael Damgaard scorede 9 mål, men var på intet tidspunkt oppe på almindeligt niveau. Den mest væsentlige spiller blev derfor Rasmus Lind, som da det spidsede til viste lidt kaliber.

Med ca. en håndfuld kampe på 2 uger er det hvad man i håndboldsproget kalder et presset program, hvor kampene skal bruges som træning. I dag var en af de dage, hvor “træningen” nok ikke ville have givet fremskridt.