Den første af tre

Klavs Bruun, TTH - KIF, 2013. Foto: hfoto.dk

Efter en miserabel kamp i EHF cuppen, skulle TTH mandskabet rejse sig igen mod Ribe-Esbjerg. Det fik de gjort i løbet af 10 minutter i anden halvleg, hvor gæsterne gik fra 18-19 til 19-29. De unge kræfter kunne dermed få chancen, og de rutinerede få lidt pause. Sejren blev på otte mål, 25-33.
I første halvleg haltede TTH efter og først 30 sekunder før pausen førte de for første gang. Det var en uskøn affære, hvor hjemmeholdet spillede lange angreb, mens gæsterne havde fart over feltet og sjældent havde angreb på over ti sekunder.

Anden halvleg var der mere klasseforskel. Specielt efter 40 minutter, hvor gæsterne fik sat tingene på plads og kunne dermed give den hårdt pressede trup lidt pause. Ribe-Esbjerg fik derfor lov at pynte lidt på resultatet til slut efter TTH flere gange var oppe med 10 mål.

Med nederlagdet i Silkeborg er det dermed Skjern der kan blive sorteper i kampen om point med i slutspillet. Sejren var i den første af tre finaler for Team Tvis Holstebro. Den 11/3 tager TTH imod bundholdet fra Odder som kun tager point fra Skjern, og slutter ude mod Sønderjyske d. 18/3.