Øvdag østpå

Marianne Lundsby, TTH - Banja Luka, 2012. Foto: hfoto.dk

Angrebet havde en øvdag, da damerne løb ind i et nederlag i det sidste kvarter af fredagens kamp i København.

Damerne er kommet lidt ustabilt i gang efter VM-pausen. Først et lidt for klart nederlag i Randers, så en rimelig sikker sejr over Vejen og senest et ærgerligt nederlag i København. Angrebsspillet var langt under niveau og gav de undertippede københavnere den chance, de havde brug for.

Efter at have været bagud med 13-6 efter 20 minutter fik Team Tvis Holstebro arbejdet sig op på et helt lige udgangspunkt for anden halvleg. 16-16 var stillingen ved pausen.

Et kvarter før slutfløjtet så det også helt fornuftigt ud. TTH var foran med tre mål, 20-23, og lignede nogle, der trods alt ville hive den forventede sejr i land. Sådan skulle det dog ikke gå.

Vestjyderne lavede blot et enkelt mål i resten af kampen, mens københavnerne scorede seks gange. Marianne Lundsby stod ellers en god kamp med et redningsprocent på 46, men kunne ikke kompensere for det sløje angrebsspil.

Nederlaget på 26-24 ændrer ikke noget i tabellen, hvor TTH fortsat ligger nr. fire. Øjeblikkets tophold fra FC Midtjylland er dog kommet to point længere væk.