Næsten bedre end Barcelona

Allan Damgaard, TTH - Wisla Plock, 2013. Foto: hfoto.dk

I kampens første 20 minutter var gæsterne fra TTH på toppen, men desværre overstrålede Markus Cleverly begge TTH målmændende. TTH må derfor hoppe på E45 i nordgående retning med et nederlag på 30-26 i bagagen.
Michael Damgaard var igen tone angivende i kampens indledning, hvor et meget velspillende offensivt TTH forsvar holdte Kolding fra scoringer i kampens først 5 minutter. TTH spillede tempo fyldt og valgte de rigtige løsninger.

Der blev ligeledes i begge ender gået til stålet, og kampens dommere lagde en international linje kampen værdig. I TTH angrebet fortsatte Dragerne med at køre lange angrebet, med hurtige opgiver kast, og selv den unge Peter Balling var rap på fødderne og var derfor med til at bringe TTH foran med 5 midt i første halvleg.

Kasper Hvidt som ellers under indløb havde hoppet og danset som en finale deltager i Vild med dans måtte se sig udskiftet midt i første halvleg uden på noget tidspunkt at have været en afgørende faktor.

KKK valgte timeouten, og fik mere styr på angrebsspillet mens forsvarsspillet stadig ikke lignede et hold der kunne hive uafgjort mod Barcelona. TTH faldt dog stille og roligt i tempo i både angreb og forsvar, mens Viude, Irming og de andre fik skiftet gear.

KKK kunne meget tilfredse gå til pausen kun nede med en enkelt 14-15, mens det stadig lugtede lidt at holdets første nederlag siden april.

Anden halvleg begyndte som første, og det tydede på at pausethen havde gjort gæsterne godt. Michael Damgaard fortsatte sit oneman-show, mens der var blevet skiftet på målmandsposten hos gæsterne som nu blev besat af Rasmus Lind.

Selv samme Rasmus Lind kunne dog desværre ikke gøre den samme forskel som Cleverly i den anden ende. Mens KKK lukkede af, måtte TTH efter 10 minutter af anden halvleg se sig indhentet. Dette tændte et ellers i første halvleg tamt hjemmepublikum, og det samme med oldboys holdet fra KKK.

Et klammeri på banen satte yderligere skub i stemnngen. ”Jeg så ikke hvad der skete, men jeg råbte da hvad jeg synes jeg så” udtaler Søren Hansen efter kampen om episoden mellem Allan Damgaard og en KKK spiller.

Gassen gik dog desværre lidt af ballonen da TTH med 11 minutter igen får en udvisning, mens Michael Damgaard brænder tre afslutninger i træk. KKK kommer derfor foran med tre og det knækker desværre TTH.

Kampens afsluttende minutter forsøger TTH sig med et mand-mand forsvar, men KKK var desværre ikke under almindelig standard i lang nok tid i dag. Selvom nederlaget blev en smule for stort, var KKK marginalt bedre på dagen. Kolding klubben ligner dog ikke et hold der ikke et hold der ikke kan slås i Gråkjær næste onsdag.

Dagens drage i dag er ikke givet på baggrund af mål, men på grund af attitude. Allan Damgaard viser selv da kampen bliver tæt at han vil. Han scorer for tiden ikke så meget som brormand, men forsøger at gå forrest med den til tider samme ”fanden-i-voldsk-hed” som i sidste sæson.

Det skal samtidig bemærkes at Michael Damgaard igen scorer mål som må gøre det svært at se bort fra ham til landsholdet. Han scorede i dag 11 gange og udbygger dermed sin føring på ligaens topscorerliste.