På cruise control i Gråkjær Arena

Team Tvis Holstebro sikrede sig en sikker sejr i TV-kampen mod SønderjyskE, der blev sendt tilbage til Sønderborg med et nederlag på 34-28 (17-15) i sportstasken.

Kampen begyndte dog meget lige. Michael Damgaard gik forrest for hjemmeholdet. Den brandvarme landsholdspiller lavede ikke mindre end 6 mål de første 12 minutter, inden SønderjyskE satte en mandsopdækning på ham. Det forhindrede ham dog ikke i at score yderligere 5 gange i kampen, så han for 6. gang i træk lavede mindst 8 mål i en kamp. Trods Damgaards flotte spil lykkedes det ikke at trække fra sønderjyderne i første halvleg. Dertil var forsvarsspillet for dårligt og kontraen for uskarp.

Med 17-15 i ryggen gik Dragerne ind til anden halvleg, hvor forsvars- og målmandsspillet blev skærpet. Derfor kunne spillerne sætte kampen på cruise control og køre en sikker sejr på 34-28 hjem. En solid og vigtig sejr mod en rivaliserende slutspilskandidat, og to gode point at have i baglommen inden to svære ligakampe mod den velspillende købeklub KIF Kolding København.