Skammelig aflysning af Final 4

Stikflamme

Final 4 er aflyst. Med regeringens restriktioner på maksimum 500 mennesker samlet indendørs mente Divisionsforeningen ikke man kunne gennemføre stævnet i Boxen i Herning. Det er skammeligt, og det kan undre.

Den første grund til undring er, at myndighederne åbenbart ikke tillader en fodboldløsning med fire adskilte sektioner, så hvert hold kan have  500 tilskuere med, der så kan sidde på hvert andet sæde, som vi så ved aftenens fine sejr over Lemvig på 26-30 i den ny pokalturnerings ottendedelsfinale. Der er ellers rigtig god plads i Herning, og det burde ikke være et logistisk problem.

Den anden undring gælder Divisionsforeningen. Hvorfor gennemfører man ikke arrangementet med 100 tilskuere fra hvert hold og TV-dækning? Nok mister man penge på manglende tilskuerindtægter, men det giver vel stadig TV- og sponsorpenge. Så dyrt er det vel ikke at leje Boxen? Ellers kunne man vel finde en anden hal.  Man kunne også begrænse præmierne til klubberne. Nu får de ingenting, bortset fra en lang næse.

Men det mest skammelige er, at de hold, der har kvalificeret sig til Final 4, ikke får mulighed for at kæmpe om pokalen og hæderen. Det er respektløst over for spillere og tilhængere.

Jeg savner en bedre forklaring fra både myndigheder og Divisionsforeningen. De skulle skamme sig!