Wilbek snupper Bruun

Klavs Bruun, TTH - KIF, 2013. Foto: hfoto.dk

Klavs Bruun Jørgensen forlader Team Tvis Holstebro et år før kontraktudløb for at stille sig i spidsen for Mulle, AG og resten af damelandsholdet. Afløseren står klar i kulissen.

Der gik ikke længe efter Jan Pytlicks fyring som landstræner før dragetæmmer Klavs Bruun Jørgensen blev placeret i trænersædet af medierne. Og det med god grund: I dag offentliggjorde DHF at Bruun overtager damelandsholdet fra 1. juni og tre år frem med sin gamle makker fra AGK, Søren Herskind, som assistent.

Det betyder at Team Tvis Holstebro må sige farvel til cheftræneren et år før tid. Klubben håber dog at kunne præsentere en ny træner allerede sidst på ugen. Dagbladet har en række bud, bl.a. SønderjyskEs Morten Henriksen, GOGs Jakob Larsen, KKKs Henning Kronborg – og damedragetæmmer Niels Agesen.

En del af den kommende træners løncheck betales af DHF, der køber Klavs Bruun Jørgensen fri af hans kontrakt for et ukendt beløb. Efter sigende fik GOG i sin tid 400.000 kr. for at lade Jan Pytlick gå, så beløbet er nok i den størrelsesorden.

Klavs Bruun Jørgensen står overfor en stor opgave med landsholdet allerede i december, hvor der spilles VM på dansk grund. Inden da er der dog en mindst lige så stor opgave, der skal løses: At hive metal hjem til det vestjyske. God vind!