Tidligere grøn, nu i hvid

Det kom ikke som den store overraskelse for de fleste, da Patrick Westerholm fredag formiddag blev offentliggjort som afløser til Klavs Bruun Jørgensen. Den tidligere meget succesfulde Kolding spiller kommer fra HC Midtjylland, som han havde været hos af to omgange.

Finske Patrick Westerholm er en yderst erfaren herre i dansk håndbold. Fra 1996-2005 spillede han i Kolding og vandt blandt meget andet fire DM-guldmedaljer, hvorefter det blev til tre år i Skjern og et enkelt i HCM, hvor han også var assisterende træner.

Som træner har han stået i spidsen for SønderjyskEs damer samt været assistent for Team Esbjergs damer og sidste år på det danske udviklingslandshold for kvinder, før han op til denne sæson overtog HCM.

Patrick Westerholm udtaler til pressemødet, “Da tilbuddet kom, gik der ikke lang tid for mig, inden jeg besluttede, at jeg rigtig gerne ville hertil”.

Jørgen S. Hansen udtalte efter pressemødet til TV2 Sporten, at TTH var så hurtige da de mærkede at Klavs Bruun var på vej væk og altid har en liste liggende over kandidater til posten. På denne liste stod Patrick Westerholm eftersigende øverst.

Patrick Westerholm er kommet på en 2 årig kontrakt.