Voila, Tvis Holstebro

Så var der igen point til Tvis Holstebro, da både damerne og herrerne sikrede sig overbevisende sejre hjemme på IC Vest.

Så var der igen point til Tvis Holstebro, da både damerne og herrerne sikrede sig overbevisende sejre hjemme på IC Vest.
Inden kampen mod IBH blev der talt om krise hos pressen. Men nu kan spillere og trænere få lidt ro igen efter en sikker sejr på 26-19. Det skadesplagede Ikast-hold var aldrig nogen trussel for Tvis Holstebro, der stod fornuftigt i forsvaret og havde en god Michael Bruun som sidste skanse. I angrebet blev Lasse “Autofire” Andersen som vanligt mandsopdækket. Heldigvis var Jakob Thoustrup og Toke Holst klar til at tage over som skudtrusler på bagspilspladserne. Thoustrups tørre hug bragte gang på gang Ikasts forsvar i forlegenhed, og så kom Kim “Lange” Laursen igang, ikke ved frispilninger til fløjen, dem har holdet stadig ingen af, men ved flotte scoringer på indløb.

Sejren kunne have blevet meget større, hvis turboen var sat 100% til og man ikke brændte 4 straffekast.
Men alt i alt en dejlig sejr, der skaber den ro, der skal til, så holdet kan fortsætte arbejdet med at forbedre angrebs- og kontraspillet.

Pigerne havde i extraforestillingen ingen problemer med at slå Skjern med cifrene 27-18. En fin kamp, og rart med en sejr over de grønne. Nu er holdet sikret kampe om oprykning til ligaen. Godt gået af dragepigerne.