Viborg HK – Team Tvis Holstebro 39-32 (19-15)

Man kunne have håbet at den flotte pokalsejr over AaB markerede et vendepunkt i sæsonen; at TTH ville begynde at få lidt point på kontoen og lige så stille rykke ud af dyndet. Det ser dog ikke ud til at være tilfældet. I dagens kamp mod Viborg var vestjyderne med til stillingen 5-5 efter syv minutter, hvorefter kampen kun gik én, grøn, vej. TTH var i anden halvleg bagud med op til 10 mål, men “slap” med et syv-måls nederlag. Kampen i tal.

Mål for VHK: Lukas Karlsson 10, Morten Bjerre 6, Gábor Császár 6, Mikkel Aagaard 6, Henrik Dreyer 5, Rasmus Hansen 3, Per Leegaard 3.

Mål for TTH: Heino Holm 7, Patrik Olsson 6, Lars Rasmussen 6, Joachim Ernstsson 3, Lars Erik Bjørnsson 2, Søren Hansen 2, Nikolai Mehl 2, Søren Tau 2, Lasse Andersen 2.

Udvisninger: VHK 4, TTH 5.

Tilskuere: 1.153.