Viborg HK-herrer på fremmarch

Viborg HK’s herrer sikrede for anden kamp i træk en komfortabel sejr. Denne gang over lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro, som blev sendt vestpå med et nederlag på 32-39.

Viborg HK’s herrer sikrede for anden kamp i træk en komfortabel sejr. Denne gang over lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro, som blev sendt vestpå med et nederlag på 32-39.
Kampen åbnede ganske lige og med højt tempo. Tvis Holstebro scorede det første mål og så skiftedes de to hold ellers til at sende bolden i kassen i de næste fem minutter, hvor begge mandskaber kæmpede med at få forsvaret på plads. Det lykkedes hurtigst for viborgenserne, som efter otte minutter for første gang kom i front via det første af en hel række stensikre kontrascoringer fra Mikkel Aagaard.

Med forsvarsspillet godt på plads var fundamentet skabt for viborgenserne til at erobre initiativet i kampen. Viborg HK’s forsvar, med Henrik Dreyer og Torben Friis Pedersen i spidsen, afviste nu kontant TTH’s angreb, og bag dem stod Dane Sijan for et par store redninger på vitale tidspunkter. En af dem kom på en kæmpechance til gæsterne ved 11-9 til Viborg HK, og på det efterfølgende angreb scorede kampens bedste spiller Lukas Karlsson i den anden ende. Da var der for første gang skabt et egentligt hul ned til gæsterne. Føringen blev siden udbygget med et enkelt mål inden pausen, og dermed kunne de grønblusede gå i omklædningsrummet med en relativt komfortabel, men dog langt fra afgørende føring.

Hvis Tvis Holstebro gik på banen efter pausen med håbet om et comeback, blev de drømme imidlertid hurtigt skudt i sænk af hjemmeholdet, som åbnede anden halvleg i fornem stil. Dane Sijan havde tre hurtige redninger, forsvaret lukkede totalt af og i den anden ende scorede Viborg HK til gengæld tre lynhurtige mål. Dermed var forspringet pludselig oppe på syv scoringer, og det fik gæsterne til at virke noget modløse og resignerende.

Team Tvis Holstebro kom sig da heller aldrig over det hårde viborgensiske udlæg efter pausen, og derfor kunne de grønblusede, i perioder i opvisningsstil, cruise til sæsonens tredje hjemmesejr i Viborg Stadionhal.

Sejren betyder også et hop opad i tabellen i CBB Mobil Ligaen, der er jævnbyrdig som aldrig før. Inden weekendens sidste kampe ligger Viborg HK således på en delt femteplads.
Viborg HK’s næste opgave bliver den meget svære udekamp mod Fredericia. På grund af landsholdspause spilles den kamp ikke før om to uger.

Kilde: Viborg HK.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret