Tvis-træner chokeret over Nyegaards ankomst

Træner Bent Nyegaards klubskifte fra GOG til Team Tvis Holstebro har efterladt Tvis’ nuværende norske træner Tobben Evjen som et åbent spørgsmålstegn.

Træner Bent Nyegaards klubskifte fra GOG til Team Tvis Holstebro har efterladt Tvis’ nuværende norske træner Tobben Evjen som et åbent spørgsmålstegn.

Af Flemming Vitus

Han har i de seneste otte kampe hentet 15 point til klubben. Takken for de flotte resultater var imidlertid en ren fyreseddel fra hans arbejdsgiver, der samtidig på en noget klodset måde fik sagt tak for indsatsen.

Torben Evjen fik nemlig først besked om fyresedlen tirsdag eftermiddag klokken 14.00, og på det tidspunkt var informationerne allerede begyndt at sive i pressen og komme ud på diverse netsider. »Jeg var godt nok noget chokeret. Det kom helt bag på mig. Jeg var slet ikke forberedt på det her, sådan som holdet har klaret sig.

Jeg ved da godt, at jeg fik indført en klausul i min kontrakt, hvor jeg efter den første sæson kunne sige min kontrakt op. Men det var mere af hensyn til, hvordan vi ville falde til i Danmark. Nu blev det så i stedet Tvis, der valgte at opsige aftalen,« siger Torben Evjen til den norske avis Norrlands Framtid.

Ifølge B.T.s oplysninger er Bent Nyegaard sikret en årlig hyre på en million kroner, hvilket er en klækkelige lønforhøjelse på 2-300.000 kroner om året.

Samtidig med kontraktunderskrivelsen forlængede en af klubbens sponsorer Vestjysk Bank med yderligere et år til 2007, hvilket svarer til samme periode som Bent Nyegaards kontrakt.

»Jeg skal da med det samme sige, at vi intet har at udsætte på Tobben Evjens arbejde med holdet. Vi kunne blot ikke sige nej, da vi fik muligheden for at få Bent Nyegaard til Holstebro,« understreger Team Tvis Holstebros sportschef John Mikkelsen.

»Jeg har været meget glad for at være i GOG, men jeg glæder mig lige så meget til at prøve noget nyt. Jeg havde imidlertid aldrig sagt ja, hvis familien ikke havde været med på ideen,« siger Bent Nyegaard.

Kilde: B.T..