TTH A/S

Mandag aften blev den stiftende generalforsamling for Team Tvis Holstebro A/S afholdt på det fasionable Hotel Schaumburg.

Mandag aften blev den stiftende generalforsamling for Team Tvis Holstebro A/S afholdt på det fasionable Hotel Schaumburg.
Til bestyrelsen blev valgt en stribe erhvervsfolk med den hidtidige formand Orla Dahl Jepsen, Actona i spidsen og direktøren for Holstebro Handelsskole Svend Ørgaard som næstformand. Moderklubberne er repræsenteret ved deres formænd.

Der kan siges både godt og skidt om denne udvikling, men umiddelbart ser det ud til at være en fordel for TTH, idet vi næppe kommer til at opleve en krise som den i efteråret når en bestyrelse næsten uden klubtilhørsforhold kører showet, modsat den tidligere bestyrelse der var sammensat næsten udelukkende af klubfolk. Problemet er naturligvis at overbygningen kan miste forbindelsen til moderklubberne – i princippet kan moderklubberne holdes uden for enhver indflydelse og i yderste konsekvens blive ufrivilligt fastholdt i aftalen frem til år 2008. Lad os håbe det aldrig når så langt – det gør det næppe.

Kære bestyrelse! I har 5 år til at sikre TTH ultimativ succes. The clock is ticking, gentlemen…

Hvad mener du? Giv din mening til kende i Debatten.