Team Tvis Holstebro reddet på målstregen

Medlemmerne i de to moderklubber bag Team Tvis Holstebro gav i aftes massiv opbakning til at fortsætte elitesamarbejdet, efter at det ét minut i tolv lykkedes at komme frem til et forlig.

Medlemmerne i de to moderklubber bag Team Tvis Holstebro gav i aftes massiv opbakning til at fortsætte elitesamarbejdet, efter at det ét minut i tolv lykkedes at komme frem til et forlig.
Onsdag morgen var der intet, der tydede på, at Team Tvis Holstebro skulle fortsætte. Elitehåndbolden i Holstebro lå i ruiner. Men et sidste forsøg på at nå til enighed få timer før den ekstraordinære generalforsamling gav resultat, da parterne mødtes til forsoningsmøde i Sparekassen Holstebro.

Både HH 90 og Tvis KFUM var under voldsomt pres for at finde frem til en aftale. HH 90 tog imod den fremstrakte hånd fra Tvis KFUM.

Slutresultatet blev en aftale, hvor Team Tvis Holstebro bliver omdannet til et selskab med en professionel bestyrelse, hvor moderklubberne ikke længere sidder på magten. Aftalen varer minimum frem til 2008, og derefter kan den kun opsiges med to års varsel. Alle forventer dog nu, at der falder ro over samarbejdet, der de seneste år har udløst masser af interne slagsmål.

Den sportslige prioritering er også på plads. Herreholdet er flagskibet, men dameholdet bliver ikke glemt, selv om holdet sandsynligvis rykker ud af Håndboldligaen.
:I sidste øjeblik lykkedes det også at finde en løsning, så ynglingeholdene bliver under Team Tvis Holstebro.

Aftalen var først på plads få minutter før, at der blev ringet ind til de ekstraordinære generalforsamlinger. Da først aftalen var blevet fremlagt, var der ikke tvivl om udfaldet. Medlemmerne gav den massiv opbakning.

Formanden for Team Tvis Holstebro, Orla Dahl Jepsen, der tirsdag dømte Team Tvis Holstebro helt død, var meget lettet over, at det lykkedes at finde frem til en løsning.

– Det er fantastisk, at vi fik en aftale, som medlemmerne sagde klart ja til. Det var vigtigt, at vi nu får arbejdsro i fem år, og desuden beholder vi de talentfulde ynglinge i samarbejdet, så vi kan fastholde den røde tråd i arbejdet, sagde Orla Dahl Jepsen, der erkendte, at parterne var under voldsomt pres for at nå en aftale.

– Vi er meget glade for den opbakning, der har været fra alle sider til at fortsætte samarbejdet. Nu håber jeg, at de samme mennesker vil støtte os, når vi kommer og har brug for deres hjælp, siger Dahl Jepsen.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer.