Team Tvis Holstebro fortsætter

Håndbold-samarbejdet Team Tvis Holstebro fortsætter trods dyb strid mellem de to moderklubber.

Håndbold-samarbejdet Team Tvis Holstebro fortsætter trods dyb strid mellem de to moderklubber.
På en ekstraordinær generalforsamling blev man i aftes enige om at etablere et nyt aktieselsskab. Dermed fortsætter samarbejdet til stor glæde for formanden for det nuværende elitesamarbejde, Orla Dahl Jepsen:

– Jeg har været en af dem, der har været med i holdsamarbejdet i mange år, og jeg synes, at der er mange successer. Så det ville simpelthen være ærgerligt, hvis det ikke var lykkedes for os, siger Orla Dahl Jepsen til DR Sporten.

Baglandet har presset på
Det er baglandet i form af især kommune og sponsorer, der har presset de to moderklubber bag Team Tvis Holstebro til at fortsætte. Derfor forventer Orla Dahl Jepsen også, at der fortsat kommer støtte fra baglandet:

– Vi har været under et vældigt pres fra hele omegnen. Med de udmeldinger der har været fra kommune og erhvervsliv, er det vores håb, at de vil følge denne situation op og give os endnu mere støtte. Så trods den negative omtale, der har været her i den seneste tid, ser jeg det her som en styrkelse af vores klub, siger Orla Dahl Jepsen.

Tvis KFUM har licensen til holdet i mændenes håndboldliga, mens den anden moderklub HH90 har licensen til kvindernes hold i ligaen. Fra den nye sæson danner de to hold et aktieselskab, hvor de to moderklubber hver får en plads i bestyrelsen, og de resterende fem pladser besættes med folk fra erhvervslivet.

Derudover er parterne blevet enige om at styrke ynglingesamarbejdet, så de unge spillere lettere kan trækkes op på seniorholdene i Team Tvis Holsterbro.

Kilde: DR Sport.