Team Tvis Holstebro – Ikast Bording Elitehåndbold 18-25 (10-12)

Det var en kamp mod overmagten mod mod stjernespækkede IBEH, men det gik ej så galt som man kunne have frygtet Ved pausen var TTH blot to mål bagud, og senere i halvlegen stod det 13-15. Men så mistede Dragedamerne pusten og det stod pludselig 13-23. TTH fik dog begrænset nederlaget til syv mål, hvilket næsten er en sejr mod IBEH! Hvis TTH finder storspillet fra 1. halvleg frem til kampen mod Fox Team Nord på mandag, lugter det af point. Kampen i tal.

Målscorere for Team Tvis Holstebro: Hrafnhildur Skuladotier 6, Heidi Klitgaard Brander 4, Mariska Schekel 3, Sang Eun 2, Mette Rønberg, Mie Sejer Hansen og Tina Møller 1.

Målscorere for Ikast Bording Elitehåndbold: Kristine Andersen 6, Tonje Kjærgaard 4, Bettina Andersen og Sara Hansen 3, Henriette Mikkelsen og Trine Jensen 2, Anja Nielsen, Isabel Blanco, Narcisa Paunica, Nodjalem Myaro og Lise Knudsen 1

Udvisninger: TTH 3, IBEH 1

Tilskuere: 1.550

Dagens Drage: Ingeborg Vliestra – fandt storspilelt frem og tog blandt andet starffekast fra Kristine Andersen.