Team Helsinge Håndbold rykker ned efter knebent nederlag

Præmisserne var klare før ligakampen mod TVIS Holstebro. I tilfælde af nederlag, måtte AJAX ikke vinde i Aalborg. Dette var lige nøjagtig hvad der skete og Team Helsinge Håndbold må en tur ned i 1. division, hvilket er udgangspunktet for den nye håndboldsatsning: Nordsjælland Håndbold.

Nederlaget mod TVIS var næsten ikke til at bære. Vores unge talentfulde hold spillede vel en af sæsonens bedste kampe, men uheld, et mildest talt ustabilt dommerpar og brændte chancer betød at THH bare ikke måtte vinde den kamp.

Et ekstremt målrettet og koncentreret THH-hold lagde ellers fra start som lyn og torden, og i løbet af få minutter havde holdet bragt sig foran 5 – 1. Spændingsniveauet var ramt perfekt og der blev figthet men samtidig også spillet klogt og helt efter den lagte taktik. Ved pausen førte vi med 3 mål, 18 – 15, og med meldingerne om at Aab var foran mod AJAX, tegnede alt meget positivt.

2.-halvleg blev en meget lige affære og det virkede som om at TVIS, der ellers ikke havde noget at spille for, ikke ville lade sig besejre i sæsonens sidste hjemmekamp. THH fortsatte dog den imponerende fight, og man kunne ikke se at flere af spillerne ikke burde spille pga. skader. Der blev dog trukket store veklser på ganske få spillere, og selvom vi bevarede teten sad man med en fornemmelse af at dette ville blive meget tæt til sidst. De første 52 minutter var TVIS ikke på noget tidspunkt foran i kampen. Med 8 minutter igen kommer TVIS foran for første gang, men vi svarer hurtigt igen. Kampen er helt lige og med 50 sekunder igen er stillingen 30 – 30 og vi er i boldbesiddelse. En time out af Torben Winther får fastlagt taktikken for resten af kampen, men helt misvisende markerer dommerne for passivt spil bare 5 sekunder efter spillet igen er sat i gang. En hurtig afslutning er påkrævet, vi brænder og TVIS er på bolden, og i de døende sekunder scorer TVIS til 31 – 30.

Nedrykning for THH er en realitet da AJAX helt sensationelt henter en 5-målsføring til Aab i de sidste 4 minutter af kampen og hiver en 2-målssejr i land.

Stor ros skal der lyde til hele holdet for en ekstrem flot fight og en af sæsonens bedste præstationer. Skuffelsen er stor lige nu, men vi er allerede i gang med at se fremad og vende tingene til det positive. Truppen forbliver stort set intakt og forstærkes endda markant af ikke mindst Allan Rasmussen fra Wilhelmshaven og ikke at forglemme landsholdsmålmanden Kristian “Nøller” Asmussen. Oprykning med det samme er uden tvivl målsætningen.

Kilde: team-helsinge.dk.