Sørgelig sæsonafslutning

Dragerne var gået på tidlig sommerferie og kom først ind i aftenens opgør mod Fredericia HK halvvejs inde i første halvleg og da var stillingen 9-1. Dermed var kampen reelt afgjort før den kom i gang, selvom Dragerne spillede en god anden halvleg.

Dragerne var gået på tidlig sommerferie og kom først ind i aftenens opgør mod Fredericia HK halvvejs inde i første halvleg og da var stillingen 9-1. Dermed var kampen reelt afgjort før den kom i gang, selvom Dragerne spillede en god anden halvleg.
Før kampens start uddelte klubben blomster til Tobben Evjen, Tom Jensen, Toke Holst, Jesper Nøddesbo og Aron Kristjansson som alle forlader klubben efter denne sæson – god vestenvind til dem alle fremover. Fanklubben sagde tak til Tobben for en flot sæson ved at give ham en TTH-trøje med tallet 34 på ryggen, som i 2003-2004 og det antal mål TTH scorede mod Skjern. Klubben kårede også årets herre- og damespiller, henholdsvis Heidi Brander og Toke Holst. Sidstnævnte blev også af Flammen kåret som Årets Drage. Til lykke med det!

Som nævnt var der fra kampens start enorm forskel på de to hold. FHK startede som lyn og torden, mens Dragerne virkede meget umotiverede og slet ikke kom i gang. Jakob Thoustrup og Jesper Stenholt kom ind i stedet for Lasse Andersen og Dennis Kirkegaard og var med til at holde TTH så nogenlunde inde i kampen. 17 mål fik knægtene for fæstningsbyen lov at score i første halvleg mod TTHs 11. Et positivt moment var dog at Dragerne havde godt fat i FHKs stjerne Micke Næsby, som ”kun” fik lov at lave 5 mål i hele kampen.

Det var et helt andet TTH-hold der kom på banen til anden halvleg – der er ingen tvivl om at de har været over knæet på assistenttæmmer Claus Uhrenholt, som er kendt for at kunne give en solid skideballe. Pludselig forstod Dragerne at spille håndbold og de kom snart så tæt på som tre mål. I slutfasen, gjorde FHK alt for at holde TTH nede og blev belønnet en stribe udvisninger. Ved 28-32 med knap 2 minutter igen var det således tre mod seks, men FHK fik trukket tiden og kampen endte 30-32.

Dommerne skal også lige ha’ en kommentar med på vejen. De havde dårligt styr på kampen og det var til at se at de var fra henholdsvis Fredericia og Vejle. Både Nøddesbo og Kirkegaard blev udsat for tacklinger der nemt kunne ha’ givet rødt kort, men kun blev takseret til udvisninger.

Kampens helt store negative oplevelse – bortset fra TTHs spil i første halvleg, som nok var sæsonens ringeste – var Micke Næsby der åbenbart var så frustreret over ikke at score at han valgte at vise Flammen ”Anja-fingeren” og snart efter fulgte FHKs højrefløj Kenneth Jørgensen stjernens eksempel. Tsk, tsk…

På den positive side kan man fremhæve Jesper Stenholt, Jakob Thoustrup og Rene Madsen der gjorde det godt i stedet for Tordenskjolds søvnige soldater og førstnævnte bliver Dagens Drage.

Det var frygtelig at være vidne til et TTH-hold der totalt manglede motivation ved kampstart og leverede en mildest talt pinlig indsats. Ganske vist ville en sejr hverken betyde fra eller til hvis Skjern samtidig vandt i Silkeborg (hvilket de også gjorde) og det var meget sandsynligt. Spillerne får trods alt løn for at spille, så selvom den manglende motivation kan forklares kan den ikke undskyldes. Det er trist at sæsonen skal slutte med en så ringe indsats. I virkeligheden mangler der dog en enkelt kamp før sæsonen er helt slut. Det er en udekamp i pokalturneringen mod danmarksserieklubben Lystrup fra Århus-egnen den 20/4.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret