Det var det

Dragerne tabte tirsdag aften til FCK Håndbold i en uskøn kamp og får dermed næppe den sidste slutspilsplads.

Dragerne tabte tirsdag aften til FCK Håndbold i en uskøn kamp og får dermed næppe den sidste slutspilsplads.
En busfuld TTH-fans havde valgt at bruge en tirsdag på at tage til København og støtte dragerne. Sammen med en flok eksil-vestjyder styrede de den ydmyge Frederiksberghal med trommerytmer og sange. Desværre var det ikke nok.

Fra kampens start var TTH bagud. Chancerne var der, men Peter Nørklit drev gæk med dragerne når de endeligt fik kantet sig igennem det offensive forsvar. Efter de første 10 minutter fik dragerne bedre fat og fik sig kæmpet til halvlegsresultatet 17-17. Første halvleg bar præg af et TTH mandskab der hele tiden var et skridt efter løverne.

Anden halvleg blev startet skidt af TTH, som kom bagud med 3 mål. Men med en god periode på et par minutter fik dragerne kæmpet sig tilbage i kampen og kom foran med 3 mål. Med 9 minutter spillet var TTH foran med to og havde efterfølgende to store afbrændere som kunne have lukket kampen. I stedet gik det den modsatte vej og fra 26-28 kæmpede FCK sig tilbage i kampen. TTH scorede ikke i den sidste otte minutter og da de i slutfasen blev ramt af et par dumme og lidt tynde udvisninger var løbet kørt. Til sidst stod der Skjern på resultatet 34-29 – netop de samme cifre som TTH tidligere besejrede Skjern med. ”Hvorfor er skæbnen så lunefuld?”

Skidt var resultatet, men endnu værre var det at se et TTH-mandskab der gik i total baglås og spillede med hovedet under armen. Peter Nørklit havde taget de store hænder med og fik flere gange især Dennis Kirkegaard til at kigge opgivende mod loftet i hallen når han tog friløbere og 100%-chancer. På den modsatte fløj havde Martin Kristensen mere held med det, loppede flere gange bolden snildt over Nørklit og bliver Dagens Drage.

Dommerne var – især i første halvleg – heller ikke med TTH, men frem for alt skyldes nederlaget generelt skidt spil. Der var store problemer med at lirke det offensive forsvar op i grundspilsfasen og en mandsopdækning af Erik Hucko satte angrebsspillet lidt i stå. Samtidig var forsvarsspillet langt under standard.

Uden for banen var kampen en sjov blanding af professionalisme og meget små sko. Da Dragens Væbnere ankom til kampen kom en flink mand med head-set hen og præsenterede sig som sikkerhedschef i hallen. Han anviste TTH-tilhængerne plads til trommerne og gjorde opmærksom på at det var forbudt at anvende kompressorhorn og medbringe flasker.

Anderledes uprofessionelt var tidtagerbordet som lystigt spillede musik når FCK scorede, men nægtede når det var TTH der lod bolden danse ballet med netmaskerne. Her gik man og troede det var den slags adfærd FCK-tilhængerne forbinder med ”bonderøv”, et udtryk som de lystigt råbte efter TTH-tilhængerne, som til gengæld havde medbragt et banner med teksten ”Hele Danmarks Bondehold” til lejligheden. FCK-fansene – der var vel omkring ti – havde i øvrigt lært meget af fodboldfolket hvad angår adfærd – den berømte Anja-finger blev flittigt brugt. Lad os da håbe at kopiering af fodboldfolkets adfærd ikke bliver en trend, så der rent faktisk bliver behov sikkerhedsfolk i de danske haller!

Nu er der ikke andet at gøre end at sætte vores lid til at de grønne fra Silkeborg kan drille de endnu grønnere fra Skjern. Alt var lagt i Dragernes hænder – det er det ikke mere, medmindre vi kan vinde med 80 mål over Fredericia.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret