Slumreaften på Vest

Dragerne lignede fra kampens start af et hold som stadig slog mave efter den sidste indsats.

Før kampen mod de grønne fra djævleøen herskede der blandt tilskuerne stor enighed: To sikre point og et pænt plus på målscoren var minimumskravet. Men det unge TMS-hold, som kæmper for at undgå de triste pladser i den røde ende af tabellen, ville det anderledes. Dragerne burde have været motiveret af slutspilsdysten, men holdet lignede fra kampstart ikke et hold der kunne true nogen. Motivationsforskellen blev fra kampstarten udstillet, og som et resultat deraf var de grønblusede foran 6-2 efter cirka 10 minutter. Først efter denne kolde vækning kom dragerne i gang. De kom med igen og en tam halvleg endte lige 13-13. Anden halvleg forløb fornuftigt de første 15 minutter. Dragerne kom lidt i gang og fik opbygget en firemålsføring. Men herfra gik dragerne atter engang i tomgang og herfra åd sjællænderne sig langsomt ind på dragerne. De fightede godt for sagen, og træner Flemming Oliver var som altid dejlig energisk… Han modtager nok aldrig prisen for saglighed, men han formåede at opildne sit hold i en sådan grad at de kunne følge med dragerne i egen hule. TMS fik faktisk udlignet, men herfra slog dragerne til med en slutspurt og kørte en 26-23 sejr hjem. To gode point var i hus, men målscoren blev jo ikke lige frem kønnere af den…

Aftenens lyspunkt var Tom Jensen som til sidst i kampen entrerede og pillede nogle mere end vigtige bolde. Både straffekast og helt frie kontraskud blev pillet ned af den solide sidste skanse. Mange andre lyspunkter var der ikke. Alt i alt en generelt skidt indsats præget af nogle umotiverede spillere samt nogle dommere (vore gode gamle ven Jan Sabro!) som fløjtede lidt i øst og vest.

Som en vis mand en gang sagde: To point er to point er to point… Det var udbyttet af kampen og vel egentlig det man kom efter. Men TTH mandskabet skal oppe sig for ikke at komme i problemer mod de andre resterende hold. For sådan som de spillede mod de grønne kan Fredericia på hjemmebane også blive mere end svær.

Desuden en ros til et flot kæmpende TMS-mandskab. De virker som et hold der vil blive i ligaen.

Meget mere er der desværre ikke at sige om en trist håndboldoplevelse på Vest.