Sindal viste format i topkamp

Med den overraskende store sejr banker Sindal IF igen på til en plads i kvalifikationsspillet til HåndboldLigaen.

Med den overraskende store sejr banker Sindal IF igen på til en plads i kvalifikationsspillet til HåndboldLigaen.
Fra første fløjt havde en storspillende Helle Thomsen med sit mandskab held til at stresse hjemmeholdet ved at variere i forsvaret fra en dobbelt mandsopdækning til almindeligt, fladt 6-0 forsvar, og da Sindal IF samtidig var effektive i angrebet, sikrede de sig en føring på hele 9-2 i løbet af kampens første ti minutter.

– Vores tidligere forsvars-problemer havde vi lagt langt væk i opgøret mod Tvis Holstebro, hvor vi med en koncentreret indsats hev en flot, kollektiv sejr hjem, jublede Sindals spillende træner, Helle Thomsen, efter den store sejr.

Mod slutningen af første halvleg forsøgte Tvis Holstebro sig med en mandsopdækning af netop Helle Thomsen, men da Sindal igennem hele kampen stod fremragende i eget forsvar, lykkedes det aldrig for hjemmeholdet at komme ind i kampen for alvor.

– Vi tager stadig én kamp ad gangen, og taler slet ikke om, at vi nu igen har en reel chance for at komme med i kvalifikationsspillet til ligaen, pointerer den spillende træner.

– Med VRI på udebane og det absolutte tophold Brabrand hjemme i Sindalhallen i den sidste kamp har vi to svære kampe tilbage, men selvfølgelig vil vi fighte voldsomt for at bevare den tredjeplads foran HS Nord, som vi nu indtager.

– Inden de to kampe skal vi møde ligaholdet fra Ikast i pokalturneringen, og her får vi helt sikkert kam til håret. Men her og nu glæder vi os over en flot skalp i Holstebro, siger Helle Thomsen, der efter kampen havde samtaler med Tvis Holstebro-ledelsen med henblik på et trænerjob i næste sæson.

– Jeg skal tale med dem igen i den kommende uge, og jeg har heller ikke givet Fox Team Nord besked endnu vedrørende et job som assistent-træner hos dem i næste sæson, slutter Sindals velspillende træner.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende.