Rundt om HSH – Team Tvis Holstebro

Jesper Stick – finurlig fløjspiller – førte an med tre fine scoringer, da HSH i kampens start vendte 2-4 til føring 7-4 og ikke siden lod sig indhente.

Stick var i hopla og havde allerede scoret syv gange ved pausen. Men så var hans kvote også næsten opbrugt. Han havde lige en enkelt scoring yderligere i ærmet kort før tid. Lars Dissing – storspillende målmand for HSH, da holdet i den forrige hjemmekamp besejrede GOG 28-21 – måtte tage plads på bænken fra kampens start, men efter 20 minutter afløste han Jan Hyldgaard ved stillingen 11-8.

Kort forinden var Tvis’ førstemålmand, Michael Bruun, også taget ud og afløst af Henrik Jepsen. De to byttede dog igen fra anden halvlegs start, og det gjorde HSH-keeperne også, da gæsterne i anden halvleg havde reduceret til 19-17.

Ryan Zinglersen – HSH-træner – havde mod kampens slutning humoristisk overskud til at aftale en time out med sin kollega hos Tvis, Kurt Nielsen. – Skal jeg tage time out’en først? spurgte Zinglersen, da de begge stod med det grønne kort fremme ved dommerbordet.

Jesper Ahle – kontant spillende forsvarer hos Tvis – måtte se sig diskvalificeret kort før tid, da han for tredje gang i kampen blev vist ud. Dermed tegnede han sig for alle gæsternes udvisninger.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende.