Pinligt, pinligt, pinligt

Det var særdeles skuffende da dragerne dummede sig mod Flemming Olivers grønne baretter fra midtsjælland.

Det var særdeles skuffende da dragerne dummede sig mod Flemming Olivers grønne baretter fra midtsjælland.
Det så stadig noget tyndt ud på Nygaards bænk da fredagskampen på IC Vest blev fløjtet op. Der var igen på forhånd lagt et enormt ansvar på unge René Madsen, som var eneste egentlige skudtrussel mod de grønne, der var anført af en fantastisk velspillende Kim Johannesen som scorede 12 mål.

Kampen startede noget dødt og de to hold fulgtes ad gennem de første 20 minutter som var temmelig skuffende. Efter i det mindste at have været med i kampen gik dragerne i baglås og kom bagud med fem. Det lykkedes dog at redde et halvlegsresultat hjem hvor dragerne kun var bagud 12-14.

Anden halvleg udviklede sig desværre til en, om muligt, endnu mere trist affære en første. Lystpunkterne var i høj grad de to holds venstre backs, Kim Johannesen og René Madsen. Da kampen var ved at ebbe ud havde TTH en chance for at nappe de to point. Det stod uafgjort og sjællænderne var en mand i undertal. Men efter en tynd dommerkendelse og en konsekvent udnyttelse fra Johannesens side af, og dermed hans 12 mål, var presset nu helt og holdent, på René Madsen, som igen fik hældt alt ansvar over på sine brede, men unge, skuldre. Ligesom mod GOG glippede det, og det er nu faktisk lykkedes dragerne at have to point for fire kampe, men stadig en positiv målscore!

Tre nederlag med et mål… Det ligner en ond cirkel og dermed hårdt arbejde til Sølvræven med at få genoprettet selvtilliden.

Om kampen kan der siges mange grimme ting, men det største problem var det katastrofale forsvarsspil, som så resulterede i målmandspræstationer langt under niveau. Især på højrebacken i forsvaret stod det mere end skidt til. Det kan måske undre lidt at Ahle ikke blev sat over for at ”flæske” den stærkt spillende venstre back fra midtsjælland.

Om spillernes individuelle præstationer var der kun et positivt element; nemlig René Madsen, der med sine ti mål virkeligt tog det ansvar som var lagt på hans skuldre. Han bliver Dagens Drage, for udover Madsen stod det mere end skidt til. Thoustrup var en katastrofe de første 20 minutter, hvor han efter undertegnedes mening fik alt for lang snor. John Mikkelsen gjorde igen sit bedste, som desværre bare ikke er på liganiveau mere. Fløjene og stregspillerne scorede når de var spillet fri, men formåede ikke at skabe noget selv, og selv ikke i kontrafasen var der gang i turboerne. Desuden virkede Lasse Andersen stadig noget hæmmet og immobil efter sin skade. I hvert fald blev han gang på gang sat af Kim Johannesen, som scorede efter behag.

Det er trist at skulle konkludere noget oven på den start dragerne har fået. Men det vigtige er at man ikke maler fanden på vægen. Holdet er stadig meget skadesplaget. Selv de spillere der starter inde har skavanker som måske egentlig burde holde dem ude. I undertegnedes øjne kunne dragerne lige så godt have haft otte point med et fuldt hold. Det nytter selvfølgelig ikke at diskutere sådan noget, men det betyder da at sæsonen ikke er helt tabt. Starten på sidste sæson var mindst lige så skidt, så meget kan ske endnu…

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret