Otterup overraskede Oles Drager

Selvom Dragetræner Ole manede til besindighed var 925 gæve Vestjyder mødt op på IC Vest i sikker forvisning om at se TTH banke GOG-wannabeerne fra Otterup HK. Men Dragerne havde glemt gebisset i omklædningen og det blev en overraskende spændende kamp, der dog i sidste ende endte rimelig lykkeligt.

Otterup kom bedst fra start og snart stod det 3-5 til fynboerne. Der var kontakt ved 6-6, men TTH spillede kort sagt som en sæk kartoffelchips og hverken i forsvar eller angreb var der meget skarphed. Til gengæld scorede alle markspillere på nær Jakob Thoustrup.

Men der var også mange afbrændere. Man fristes næsten til at tro at Otterups målmand Thomas Pedersen havde en særlig tiltrækningskraft: Uden at bevæge sig meget tog han massevis af store chancer. Dragerne fik igen kontakt ved 11-11, men måtte gå til pausen med et mål op, 14-15.

Anden halvleg startede ligesom første. Otterup spillede lynhurtigt og dominerede den første del af halvlegen. Snart var TTH bagud 15-18, men så fik Dragerne smidt tænderne i munden og det stod pludselig 21-21. Og så var der ellers dømt spænding.

Otterup holdt sig hele tiden foran, men kun med et enkelt mål eller to mål og det blev en meget hektisk slutfase. Ved stillingen 29-29 et halvt minut før lukketid fik Otterup et straffekast som blev exekveret kontant og så det sort ud. Dragetræner Ole Andersen trak en time-out i automaten og sendte en extra markspiller på banen.

Det havde han slet ikke behøvet for i den anden ende fik TTH også straffekast og Dagens Drage, Dennis Kirkegaard lod bolden danse ballet med netmaskerne til slutstillingen 30-30.

Med et sekund igen fik Otterup et frikast. Nummer 4, Martin Lange havde bolden, mens de andre Otterupfolk stod med ryggen mod TTH-muren. Men Flammen havde en spion med en megafon: Vicepræsident Jonas holdt Dragerne orienteret: ”Nummer 4 har bolden. Det er nummer 4 der har bolden. Nummer 4 har stadig bolden.” Det var så spøjst at nummer 4 begyndte at grine, hvilket dog næppe har skylden for at hans desperate aflevering til en medspiller ikke resulterede i mål.

Dagens Drage: #15 Dennis Kirkegaard – Exekverede straffekastene smukt og finurligt og var meget sikker i afslutningerne.

Til sidst en hilsen til vor mand i det engelske, tidligere præsident og nuværende åndelige leder, Hans Henrik Hjermitslev.