Nyhedsbrev nr. 2 fra Flammen

Kære Team Tvis Holstebro-supporter

Du ønskes hermed et varmt og godt nytår i denne kolde tid, hvor herreligahåndbolden ligger stille, mens landsholdene mobiliserer deres kræfter. Team Tvis Holstebro har mange aktuelle landsholdsspillere i øjeblikket. Målmand Michael Bruun har bidt sig fast på A-landsholdet, Jesper Ahle, Jesper Nøddesbo, Jacob Thoustrup, Dennis Kierkegaard og Kenny Mikkelsen er alle på U-landsholdet, mens første sæsonhalvdels TTH-topscorere Lasse Andersen (82 mål) og Kim Sandal (47) er med til fællestræninger hos ligatruppen, der rangerer lige under A-landsholdet.

En situationsrapport for Team Tvis Holstebros 4 elitehold:

Dame- og herreynglingedivisionsholdene ligger begge på en 6. plads i midten af rækken. På disse hold er der sikkert talenter, vi kommer til at høre mere til – forhåbentligt en dag på de bedste dragehold. 1. division damer ligger på en aktuel 3. plads med gode muligheder for kvalifikationskampe til håndboldligaen. Den direkte oprykning er ikke længere realistisk efter nederlag til Team Esbjerg og Hornbæk. Topscorer for pigerne er Karina Jensen med 70 mål. Det 4. elitehold, ligaherrerne, sidder på en solid 6. plads i rækken med 15 point for 14 kampe. Nedrykningsspøgelset er manet til jorden, mens der er et stykke vej op til de 4 slutspilspladser. Men hvis holdet kickstarter 2. runde med sejre over Kolding og Bjerringbro er vejen pludselig ikke så lang.

Ligaherrerne har ikke spillet turneringshåndbold siden den 16. december (det ærgelige nederlag til FIF), men de har i stedet brugt tiden til at vinde Limburgse Handball Dagen i Holland, hvor dragerne diskede op med flot spil. Bl.a. vores kroat Sinisa Markota førte sig frem i Hollland, og ikke alene vandt Team Tvis Holstebro finalen over Litauens A-landshold, spillerne vandt også mange hollandske håndboldhjerter med det flotte spil. Fanklubben har i tilgift fået det første udenlandske medlem; han bor i Haarlem.

Efter succesen i Holland stod den på træningsturneringen Byggekram Cup i januar. Holdet vandt over Ålborg og Viborg, men tabte til Skjern og Ikast. Turneringen var en mulighed for at prøve nogle nye kræfter på holdet. Sidurdur “Siggi” Pordarsson og Rasmus Thorsen fra HH90 (2.div) samt Henrik Jepsen, Jesper Csizmadia og Jacob Thoustrup fra Tvis KFUM (2.div) fik bl.a. chancen. Det er skønt at se den store bredde og den vældige talentmasse i første- andenholdstrupperne.

Det er nu tid til at sige farvel til gamle og byde velkommen til nye ansigter. Den sympatiske polak Dariusz Wiezcorek, der ikke har fået meget spilletid på ligaholdet i år, er blevet udlejet til samarbejdspartneren NNFH Lemvig. Darek skal hjælpe Limfjordsbyen med at forblive i 1. division. Der er også indgået aftaler med næste sæsons trænere for ligaholdet. Mr. Tvis KFUM, Kurt Nielsen, har valgt sige fra, og i stedet er ansat Peter Bruun Jørgensen som cheftræner. Han er en 31-årig Virum-dreng, der har erfaring som både elitespiller og –træner. Vi glæder os til invasionen fra øst. Som assistenttræner er ansat 32-årge Arne Damgaard, der i øjeblikket er træner for det talentfulde og førende 2. divisionshold fra Tvis KFUM. Arne er en uhyre dygtig træner, der i øvrigt førte Tvis KFUM op i ligaen i 1999.

Nye tiltag og ændringer har også fundet sted i Fanklubben Flammen. Vi har indført en konkurrence til hjemmekampene på Vest. Der trækkes til hver ligakamp lod om Team Tvis Holstebro-trøjer med autografer blandt de medlemmer og tilhængene, der befinder sig Blok F med HH90-, Tvis KFUM- eller TTH- udfrustning på. Dette tiltag er gjort for at få endnu større opbakning til spillerne på Vest. Så husk de røde, hvide og blå farver til den næste hjemmekamp.

Fanklubben har derudover fået en ny og flot hjemmeside udformet af vores dygtige webmaster Tommy Kikkenborg.

Flammen.com er adressen, hvor du kan finde varme nyheder, billeder og statistikker for de 4 førende dragehold.

Bondehold.dk fortsætter som en nostalgisk Tvis KFUM-side, der i billeder, statistik og text fortæller den fantastiske historie om bondeholdets vej fra serie 3 til slutspillet om DM. Fanklubben “De rødhvide Bønder”s historie fra 1996 til 2000 fortælles også her.

Her skal du sætte kryds i kalenderen:

Lørdag den 27. januar på Idrætscenter Vest
13.15: 1. division, damer: TTH – Voel KFUM
15.00: Håndboldligaen, herrer: TTH – Kolding IF

Onsdag den 7. februar på Idrætscenter Vest
22.00: Håndboldligaen, herrer: TTH – Bjerringbro FH
– En Tv-kamp, hvor vi skal vise farverne.

Vi ses på Vest.

Kilde: Flammen.