Ny målmand til Tvis

Jan »Tromle« Nielsen, 30-årig målmand fra Bjerringbro FH, fortsætter, som B.T. allerede skrev i sidste uge, karrieren i Team Tvis Holstebro.

Jan »Tromle« Nielsen, 30-årig målmand fra Bjerringbro FH, fortsætter, som B.T. allerede skrev i sidste uge, karrieren i Team Tvis Holstebro.
Den stærke målmand har skrevet to års kontrakt og blev i aftes før kampen mod FCK præsenteret som kommende Tvis-spiller. Dermed er Holstebro-klubben ved at have sin trup til næste sæson på plads.

»Vi forhandler stadig med islandske Alexander Pettersson fra Gröta. Vi er kommet et godt stykke nærmere hinanden, men Pettersson er stadig lidt afventende og håber på, at en udenlandsk storklub banker på døren,« siger Team Tvis forretningsfører Poul Madsbjerg.

I forvejen er der skrevet tre års kontrakt med den tidligere Skjern-spiller Aron Kristjansson fra Haukur, og det er meget tæt på, at Lasse Andersen og Jesper Nøddesbo skriver under for endnu et år.

Endnu mangler en afløser for træner Ole Andersen, som klubben skilles fra et år før tid. Afløseren kan meget nemt hedde Morten Fjeldstad. Det er ingen hemmelighed, at Fjeldstad og Jan »Tromle« Nielsen svinger godt sammen.

»Jeg nævner ingen navne, men vi regner med at kunne præsentere vores ny træner i løbet af et par uger,« siger Poul Madsbjerg. Tvis har forlænget kontraken med keeper Tom Jensen med to år, og han stod i aftes en meget flot kamp i opgøret mod FCK.

»Men det var ikke kun Tom, der havde en rigtig god aften. Hele holdet ydede en fantastisk indsats med vilje og udstråling, så vi var faktisk hele tiden oven på,« siger Tvis sportslige leder John Mikkelsen efter sejren.

Kilde: B.T..