Dagens ret: Flamberet løve…

Inden dagens kamp mod Don Ø og co. var forventninger at der var en tæt kamp i vente. FCK havde vundet det første opgør på sjælland med hele 28-19, men på vest er TTH ikke en nem modstander, dagens kamp var ingen undtagelse….

Kampen mellem den vestjyske drage og den københavnske løve startede meget lige. De to hold fulgtes ad til stillingen 8-8, hvorefter TTH skruede lidt op for varmen på Vest, og kom på 12-8. FCK reducerede to gange inden pausen til halvlegs stillingen 12-10. Da dragerne kom ud til 2. halvleg var de som forvandlet. Dragetæmmer Ole A. må have påmindet dem om deres evner. Aldrig før er set et så flot kæmpende forsvar som i aftes. Alle mand kom frem og støde til løvernes krybskytter. Dette ses bedst ved at FCK-profilen Morten Krampau kun nettede 2 gange, og det til trods for at han var på banen det meste af kampen. De skud der kom igennem dragernes klør stoppede Tom Jensen i målet effektivt. Efter 6 min. af 2. halvleg førte hjemmeholdet med 17-12, og da Morten Krampau efter 37 minutters spil, scorede sit 1. mål, reducerede han til 18-14. Så spyede dragen ild. I kraft af en formidable indsats rykkede TTH fra det desillusionerede københavner mandskab til stillingen 26-14, med 10 min. igen. Så blev der debut til to af de yngre spillere i klubben, ynglingespiller Søren Ginderskov og 2. divisionsspiller Rasmus Thorsen. Begge formåede at sætte sig i fokus i kampens slut minutter. Søren G. fik en MEGET tvivlsom 2. min udvisning efter blot 34 sek. på banen. Rasmus T. scorede et flot mål. Slutresultat blev en 12-målssejr på 32-20. Dette kom som konklusionen på flot spillet kamp som vel nok er noget af det bedste set på Vest i denne sæson!

Dagens Drage: Jesper Stenholt – Tilbage efter sin “skade”…